YT- 5 skönhetsfavoriter och 5 life updates

636334125883171004_Afterlight_Edit

Hej på er! Ikväll är jag också sen med min video! Men i alla fall får jag den klar idag och inte imorgon måndag som var läget förra veckan 😉 Tanken var att jag skulle ha hunnit få upp denna video vid 18 som planerat men ALLT har gått emot mig idag! Tekniken har strulat och saker har kommit i vägen. Huhu och ännu till på det PMS som verkligen inte förbättrar situationen. Hur som helst, här är en video där jag visar upp mina fem skönhetsfavoriter just nu samt ger fem uppdateringar på vad som är på gång i mitt liv. Allt från midsommarplaner till sparkonton och jobbsituation. Hoppas ni gillar denna video! Ni hittar den här och här kan ni prenumerera på min kanal. I videon avslutar jag med att fråga om ni vill ha en Q&A video så har ni frågor är det bara att ställa dem (men gärna under videon på youtube så jag har allt sparat på ett och samma ställe.

Hello! A new video. Of course in swedish but I show you my 5 beauty favorites at the moment and tell you 5 things about my life right now. Here you can find it. 

0
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *