White sneakers & nya favvojeans

sandraemilia, utfit, white sneakers

sandraemilia, utfit, white sneakers 2

sandraemilia, utfit, white sneakers 3

Adlinks: Find white sneakers here & mom jeans here.

Min mysiga och extremt bekväma look som jag bar för några dagar sen. Tror dock att det är dags att sätta alla vita sneakers på hyllan och låta dem vänta till våren… Gick ut med dem en gång i höstrusket och nu är det inte lika vita och fina längre… Varför ska finaste färgen på skor vara den svåraste?

Vad har denna dag bestått av då? Jobb på Gina Tricot och ett body pump pass och inte så mycket mer.

Imorgon väntar dock en betydligt roligare dag! Vi börjar med en fotografering för ett nytt blogginlägg på stilakuten. Därefter ska jag och Jannike träffas snabbt för planering av Gina Tricot julfesten. På kvällen ska jag på ett blogg business event vilket ska bli SÅ intressant och roligt! Jag tror det kommer att bli riktigt lärorikt dessutom! Så morgondagen ser jag extra mycket fram emot.

Vad har ni på gång inom det närmaste? 

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *