WHAT I WORE IN A WEEK- December

what I wore

Hellou! Vad glad jag blev förra söndagen när ni var så många som gillade min nya idé om att börja göra “what i wore in a week” videos :))) Såå här kommer en ny! Ni får dock ursäkta att det är lite bökigt i videon. Min lilla vloggkamera är på service, den gick sönder kvällen innan Oslo men fixas dock på garanti eftersom det ju inte var jag som gjorde sönder den utan något inne i kameran som lossnat, såå jag filmade denna veckan med stora systemkameran vilket ju är aningen bökigt… Men snart har jag väl äntligen tillbaka min lilla vän…

Hur trött är jag inte annars idag, haha. När jag satt och redigerade dagens video somnade jag med huvudet i min haka mellan varven, haha. Men igår kväll hade vi Gina Tricot julfest (såklart hittar ni klänningen och hur jag såg ut i den här videon 😉 ) och sen hade jag också jobb på Gina idag. Det betyder allt för lite sömn inatt så jag är helt slut just nu.

Så bara jag får allt fixat med kvällens video så ska jag bara mysa med Jona resten av kvällen ♥

Videon WHAT I WORE IN A WEEK- December hittar ni här.

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *