WHAT HAPPENED IN OCTOBER & NOVEMBER 2018?

Post in both Swedish and in English

Since I was in Berlin when I should have posted my October summary and I didn’t blog during that week, I decided to instead of doing the post when I got back home to leave it until now and write down both the October and November summary in the same post. So this is my October and November 2018!

Overall I can tell you that I’ve been quite busy! I’ve been travelling a lot but I also had my busiest period ever with Voga Styling, especially in October! A lot of customers and style lectures which of course made me super happy!

Eftersom jag var i Berlin när jag borde ha postat månadslistan för oktober men jag inte bloggade under resan så bestämde jag mig för att istället posta ett inlägg för både oktober och november samtidigt. Så här kommer min sammanfattning om October och November!

Överlag kan jag sammanfatta dessa två månader som väldigt fullbokade med jobb. Jag hade väldigt mycket jobb med Voga Styling, många kunder och flera stilföreläsningar, vilket så klart gör mig super lycklig! 

sandraemilia, fall outfit, checkered coat, white shirt, denim

What was extra nice these months?

That I had a lot of work with Voga, that me and Jona celebrated 10 years together by taking a trip to Berlin, my trip to see my best friends in Gothenburg (girls weekend) and my trip to Tallinn in the end of November.

Vad var extra bra denna månad?

Att jag hade ovanligt mycket jobb med Voga, att jag och Jona firade 10 år tillsammans, resan vi gjorde till Berlin för att fira detta, min resa till Göteborg för att ha en riktig tjejhelg med bästa vännerna samt min resa till Tallinn i slutet av November.

sandraemilia, göteborg, gothenburg, girls weekend

sandraemilia, göteborg, gothenburg, girls weekend

What made you sad?

Since I’ve been working that much it’s been hard seeing my friends that much.. So that of course makes me a bit sad! But hopefully now during Christmas I will have some free time= more time for my friends!

Vad gjorde dig ledsen?

Eftersom jag har jobbat så mycket har det varit svårt att hinna med vänner, så det gör mig såklart ledsen! Men förhoppningsvis nu runt jul så tar jag lite mer ledigt och hinner umgås mer!


Something new regarding work?

Yes, when it comes to Voga I think a lot is happening right now, new plans for our Christmas campaign, an exciting small little project we’re having at the moment, and a bigger project we’re starting in January. So yes, I feel super excited and really love my job!

But regarding my social media I must admit that I’m having a down period right now! Since I’m not where I want to be I’m getting super frustrated. I’ve been blogging for almost 10 years and it feels like I’m getting nowhere… But I guess that will pass and that I will get my inspiration back! Or actually sometimes I feel like I have a lot of energy and inspiration but no time! Especially now when it’s the darkest months of the year!

Något nytt på jobbfronten?

Ja, när det gäller Voga så är det mycket som händer just nu, nya planer för julkampanjen, ett lite men väldigt spännande projekt har vi just nu och ett större projekt påbörjar vi i januari. Så ja, jag är väldigt taggad när det gäller mitt jobb med voga just nu!

Men när det kommer till mina sociala kanaler har jag just nu en dipp! Eftersom jag inte är var jag vill vara så känner jag mig frustrerad. Jag har trots allt bloggat i typ 10 år nu så inte konstigt att man blir irriterad… Men jag antar att det kommer att gå om och snart är inspirationen tillbaka! Eller egentligen känner jag ibland att jag har mycket energi och inspiration till mina kanaler men helt enkelt inte tid! Speciellt nu då det är så mörkt ute!

sandraemilia, voga styling, stilföreläsning

Are you extra proud of something you did this month?

Haha noo…. Actually not, since I’m having a hard time finding inspiration for social media, I feel like I’ve lost myself a little bit…

Vad är du extra stolt över att ha gjort denna månad?

Haha inget… Med tanke på min dipp gällande sociala medier så känner jag lite att jag tappat mig själv…

OCTOBER/NOVEMBER OUTFITS

sandraemilia, dermosil, finland, samarbete, sokos hotell vaasa, finland, fashion, beauty, muoti, lifestyle, bloggaaja 3

sandraemilia, berlin, guide, fashion, finland, blogger,

sandraemilia, outfit, fashion, style, berlin, scandinavian, travel blog, finland

sandraemilia, outfit, fashion, berlin, brandenburger tor

sandraemilia, fall outfit, checkered coat, white shirt, denim 5

sandraemilia, outfit, fashion, lookbook, youtuber, finland, day to night, style

sandraemilia, outfit, leopard

sandraemilia, fashion, outfit, style, trendy, fall, 2018, red basker, leather jacket 4

sandraemilia, outfit, parisian style, basker, flower dress, leather jacket, fall 2018

sandraemilia, outfit, parisian style, basker, red lips, denim, off shoulder, red shoes 2

 

3

Follow:

4 Comments

 1. Isabella
  28/11/2018 / 23:32

  Jag tycker du har levererat otroligt bra på instagram de här två månaderna! Kvaliteten och ditt bildflöde är såå vackert och inspirerande. You go girl!

  • Sandra Holmäng
   Author
   03/12/2018 / 10:39

   Alltså vet du hur glad den här kommentaren gjorde mig?! Jag vill nästan gråta glädjetårar för att jag blev så glad! Tusen tack, så roligt att det märks att jag sätter ner min tid på att förbättra kvalitén på allt jag gör!! 🙂 kram på dig <3

 2. 30/11/2018 / 21:33

  Älskar det rutiga mönstret du ofta bär! Var till och med tvungen att köpa mig ett par rutiga byxor bara för att jag blev så inspirerad, hehe 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   03/12/2018 / 10:40

   Haha men åååh vad roligt att du blev inspirerad! 😀 Rutiga byxor är garanterat supersnyggt på dig! 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *