VLOGGVECKA Dag 1- Solsidan & Välkommen!

Vloggvecka dag 1, Solsidan film och välkommen

Hej och vääälkomna till min VLOGGVECKA! Jag har sååå länge haft i mitt bakhuvud att jag ska ha en vloggvecka och NU bestämde jag mig för att yes, nu kör vi! Jag lovar alltså er 7 stycken videos och förhoppningsvis sju dagar i sträck, hehe. Men så klart kan jag inget lova till 100 % eftersom jag har en hel del jobb. Men vi kör tycker jag så får vi se hur det går helt enkelt! :)))

I vloggveckan Dag 1 så ger jag mellanmålstips, tv-serie tips, jag pratar om Solsidan filmen som jag och Jona gick och såg på bio, jag visar er en dagens outfit och Jona och jag går på workshop. Så detta får ni ta del av i första vloggen, hoppas ni gillar och snälla kom ihåg att prenumerera :))) Tänk alla timmar jag sätter ner på detta så det minsta jag tycker att jag kan förvänta mig tillbaka är att ni prenumererar. Youtube gör jag helt utan att få betalt och om ni tänker det som så så tittar ni ju inte på netflix utan att betala, eller hur?! ;))) Så att prenumerera/gilla/kommentera är betalningen, hehe :)))

Här hittar ni videon vloggvecka dag 1- Solsidan filmen och välkommen!

 

0
Follow:

2 Comments

  • Sandra Holmäng
   Author
   22/01/2018 / 12:39

   Va roligt att du tycker det! 😀 Hehe jaaa vi ska testa och se hur det går ;)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *