VLOGG- YLE hos mig & vi är Årets Unga Företagare

yle å årets unga företagare

Hej hopp! Ikväll är det dags för en ny video och denna gång är det en vlogg, men inte någon vanlig vlogg. Det här är nog den videon som jag själv kommer att vilja se tillbaka på om och om igen om några månader, om ett år och om 50 år. Denna vecka har det nämligen hänt mer än vad det normalt händer på ett år i mitt liv, haha. Nää inte riktigt men det känns nästan så! Först ut har vi det att Yle har varit hemma hos oss och filmat mitt vloggande, såå kul! Och sen det absolut bästa! Vi på Voga får ta del av en fantastisk kväll där vi blir premierade Årets Unga Företagare av Österbottens Företagarförening. Hur stort är inte det?! Så i denna vlogg får ni alltså följa hela denna fantastiska kväll som verkligen var något helt annat!

Videon är helt superlång men den innehåller alltså för mig bara värdefulla bitar, så hoppas ni vill se den och ge den en stor tumme upp samt prenumerera på min kanal.

Här hittar ni videon!

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *