VLOGG- Vi dansar Salsa!

sandraemilia, outfit, ootd, fashionista, salsa, vasa, vaasa, dancing

VI DANSAR SALSA VIDEON HÄR

Godmorgon på er! Som ni kanske känner till så började jag och Jona gå på salsa kurs i våras. Vi båda tyckte att det var extremt roligt och ville såklart fortsätta. Tyvärr kunde dock inte Jona ta kurs 2 eftersom han har jobbat i Esbo under hösten men jag fick ju medtvingat Robert istället.

I vår ska jag och Jona dock fortsätta med kurs 2 och jag har lovat att ni ska få se när vi dansar så jag pratade med vår lärare Mayss och vi fick komma och låna salsa studion en stund för att kunna filma in en snutt.

Så här är nu en minivlogg där vi också dansar salsa :))) Ta i beaktande att det är ett halvt år sen Jona dansade men jag tycker nog ändå att vi fick godkänt!

Alltså åh det är så roligt med salsa! Kan knappt vänta till nästa kurs startar!

Här hittar ni videon VLOGG- Vi dansar Salsa!

Mayss är annars vår salsa lärare som jag numera kallar min vän och inte salsa lärare. Vi har under senaste veckorna träffats flera gånger i veckan vilket är så roligt! Jag älskar att lära känna henne! ♥

1
Follow:

8 Comments

  • Sandra Holmäng
   25/12/2017 / 11:31

   Nämen tack 😀

 1. 24/12/2017 / 01:16

  Hej! Din blogg och dina bilder är så himla fina och skarpa så jag undrar vilket objektiv du använder då du fotar outfitbilder? Jag behöver nämligen köpa ett nytt eftersom att jag inte är riktigt nöjd med skärpan på det jag har just nu så. 🙂
  Ha en trevlig julhelg!

  • Sandra Holmäng
   25/12/2017 / 11:33

   Hej! Nämen åh tack! 🙂 Jag använder ett fast 50 mms objektiv, helt klart bäst för outfits! 🙂

   • 26/12/2017 / 03:27

    Ja eller hur, 50 mm är perfekt! Jag har ett zoomobjektiv som är 17-50 mm men använder har alltid 50! Men vilket är lägsta bländartalet på ditt? Har lite beslutsångest om jag ska köpa 1.8 eller 1.4. Skulle ju hellre vilja ha 1.4 men det är ju också dubbelt dyrare! 😂

    • Sandra Holmäng
     26/12/2017 / 20:44

     Jag har 1.8 och när jag fotar outfits har jag det ändå på 2.2 för annars finns risken att inte hela outfiten blir klar 🙂 Så än så länge känne rjag nog jag klarat mig med bara 1.8 🙂

     • 26/12/2017 / 21:41

      Tack så myki dina svar! 🤗 Tror nog det blir ett 1.8! 🙂

     • Sandra Holmäng
      27/12/2017 / 20:20

      Ja ingenting! 🙂 Yes det är nog super och visst kanske man märker en viss skillnad men känner du själv att 1.8 räcker så då är det ju absolut ingen vits att betala dyrare 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *