VLOGG- Pepparkaksbakning med Sollan och Carolina!

_dsc0011-5Hejsan! Förra veckan skedde något som jag nästan vill kalla ett Christmas Miracle, ett julmirakel 😉 Jag och Jona hade förberett en pepparkaksdeg och dagen efter kom Sollan och Carolina över för att baka pepparkakor tillsammans med oss. Vi avslutade kvällen med glögg och pepparkakor samtidigt som vi spelade “Tjejmiddag”, haha. Jag var så klart tvungen att ha filmbevis på denna mysiga kväll så här kan ni hitta en videosnutt från kvällen. Alltså jag älskar att klippa ihop videor med julmysig i bakgrunden! Och jag hoppas såklart att detta kan bli en jultradition! Nu måste jag bara se till att bjuda över lite vänner på pepparkakor och glögg för vi har pepparkakor i mängd och massa…

Klicka här eller på bilden för att komma till videon.

Bilden här ovan måste jag avslöja att är tagen 2014, hehe. Jag hade ingen bild som passade som omslagsbild för videon idag, glömmer alltid att ta den…

1
Follow:

4 Comments

 1. Sandra
  07/12/2016 / 11:22

  Jättemysig vlogg!

  • Sandra Holmäng
   07/12/2016 / 13:00

   Tack! 😀

 2. M
  07/12/2016 / 16:04

  Stort grattis till vinsten

  • Sandra Holmäng
   07/12/2016 / 17:01

   Tusen tack! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *