VLOGG- Follow me around- Stort styling projekt

vlogg juli 2017

Hej på er! Några dagar sen jag uppdaterade er här på le bloggo men bloggen låg nere i fredags då Robert har bytt webbhotell åt mig, inget nytt för er, eller ens mig vad jag kan se för den delen, haha. Men som sagt har Robert bytt webbhotell åt mig så därför har jag inte kunnat blogga. Men nu borde allt vara okej! Ser ni något konstigt får ni dock gärna säga till 🙂

Här har ni annars en ny video, en vlogg eller follow me around video där jag visar er hur vi gör Vogas presentkort, mitt senaste dyra köp, två outfits och pratar om ett stort styling projekt jag har på gång just nu. Videon hittar ni här.

0
Follow:

2 Comments

 1. Emma
  23/07/2017 / 22:50

  Jag gillar när det är så här vardagligt. Det behöver int hända nå buller o brak tycker jag. 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   24/07/2017 / 08:24

   Okej! Men skönt att veta! 🙂 Tack för din kommentar! 🙂 kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *