VLOGG- Diskuterar Tubecon, recept och favoritövning på gymmet!

vlogg v 33

Hej på er! Söndag betyder ny video! Jag har dock faktiskt tänkt om jag skulle försöka få in två videos i veckan från och med september eller kanske till och med denna vecka. Eller i alla fall 2 videos i veckan varannan vecka. Vad tror ni om det?

Jag hade ovanligt bra med tid att redigera denna vlogg så jag insåg verkligen hur otroligt kul jag tycker att det är att redigera! Så försökte också lära mig lite mer om Premier Pro och hoppas på att jag kommer kunna fortsätta lära mig mera!

Så kika in kvällens vlogg där ni får följa mig vecka 33. Det kommer recept (till och med veganska), jag visar min nuvarande favoritövning att avsluta med på gymmet (som tar på både armar, axlar, rygg, mage, lår och rumpa) och så diskuterar jag tubecon som gick av stapeln i Finland. Allt detta och mycket mer såklart! Och som vanligt får ni väldigt gärna prenumerera, gilla och kommentera vad ni tycker var bra/mindre bra så att jag kan förbättra mina videos! 🙂

Videon “VLOGG- V. 33 – Veganska recept, favoritövning på gymmet & TubeCon diskussion” hittar ni här.

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *