VLOGG 5 och 6- Salsa party & morgonrutin

Godmorgon! Här kommer vloggarna från dag 5 och 6 i min vloggvecka! Igår hann jag aldrig göra klart dag 6 så den fick koma upp nu istället. Och dag 7 blir mer som en helgvlogg då jag kommer att vlogga från lördag morgon till söndag kväll.

I vlogg 5 så får ni bland annat se vilka nya skönhetsprodukter jag inhandlat.

Och i vlogg 6 får ni se min göra mig i ordning morgon rutin, ni får följa mig på stan lite då jag väljer kläder till en kund, ni får följa med på salsa party och så vidare. Hoppas ni gillar och prenumerera såklart gärna i så fall :)))

Har ni annars inte lyssnat på poddavsnittet då jag och Michelle pratar om vår personliga stilresor och ger er våra bästa stiltips (samt vad är det vi blir så otroligt upprörda över?!) så kan ni lyssna här. Vilken bra lördag ni har framför er med all video och lyssnar material ;)))

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *