• Månadslistan View Post
 • Scandinavian Style View Post
 • VINNARE av Årets Mode- och Skönhetsblogg 2016!

  WOW! Alltså var ska jag börja? Jag känner att nu måste jag få skriva av mig lite! Vinnaren av kategorin Årets Mode- och Skönhetsblogg, lilla jag. SandraEmilia. Visst har jag fått höra många gånger under de senaste veckorna att vänner och bekanta tror jag har stor chans att vinna. Men jag vågade inte tro på en vinst. Jag var trots allt inte ens nominerad ifjol så hur skulle jag kunna gå från att inte alls ha varit med till att i år både bli nominerad OCH vinna?! Men se där hade jag fel. Just nu känner jag mig smått chockad men framför allt känner jag mig TACKSAM! Tänk att ni var så pass många där ute som tyckte att jag var värdig denna vinst! Jag får nästan lite dåligt samvete när jag inte kan tacka er personligen… Men jag vill verkligen ni ska veta hur OTROLIGT tacksam jag är och hur mycket det betyder för mig att ni röstade ♥ Inga ord är tillräckligt bra här känner jag så ni får alla se det som att jag ger er en dunder stor KRAM, var och en av er!

  sandraemilia-arets-mode-och-skonhetsblogg-vinnare-4

  Priserna jag fick igår från livbox, Fresita, Oskar Marin och Carpelan Cosmetics. 

  Denna vinst betyder verkligen allt för mig! Jag satte otroligt stor vikt i den för som ni säkert kan förstå är detta till otroligt stor hjälp för det företag jag, Robert och Heidi driver, VOGA Styling. Att jag vann denna kategori är lite som ett bevis på att jag faktiskt kan mitt område, som då är mode, trend och styling. Vi kommer absolut att använda oss av denna vinst till att även föra VOGA framåt! Och det är tack vare er och ert förtroende som vi har möjlighet till att göra det ♥ Tack!

  sandraemilia-arets-mode-och-skonhetsblogg-vinnare-2

  Pokalen. Min första nånsin dessutom!

  Det känns så otroligt skönt att ha fått nån typ av bekräftelse på det arbete jag sätter ner på bloggen! Att veta att det verkligen uppskattas. Det får mig att nu vilja göra ännu bättre ifrån mig så att ni ska kunna inspireras ännu mer!

  sandraemilia-arets-mode-och-skonhetsblogg-vinnare-3

  Kuvertet som avslöjade vinnaren!

  Och jag är så nöjd över denna vinst och över mig själv. För det känns också som att jag fick en bekräftelse på att man duger som man är! Jag har trots den väldigt ytliga bloggkategorin alltid varit noga med att visa vart jag kommer ifrån, att jag är från landet, jag har inga rika föräldrar (nuförtiden förälder), jag är själv en fattig studerande, att jag är precis som vem som helst, men jag råkar ha ett intresse som syns väldigt tydligt utåt. Jag dömer ingen, jag anser mig inte vara bättre än någon annan vilket man kan uppleva med många inom modebranschen. För mig är det otroligt viktigt att visa att vem som helst kan klä sig snyggt, man behöver inte handla dyra kläder för att se elegant eller snygg ut. Därav känns denna vinst extra rolig, för jag är verkligen ingen speciell, jag är precis som alla andra, men med ett stort intresse för kläder och skönhet.

  Jona skämtade när vi kom hem från Galan och sa att “du måste nog vara den första vinnaren i kategorin mode som typ aldrig shoppar, har du ens handlat kläder för 100 € det här senaste halvåret?!”. Haha! Men det beskriver mig och min blogg så bra! Man kan med lite fantasi och ett kreativt öga skapa fina stilhelheter utan att tömma bankkortet.

  sandraemilia-arets-mode-och-skonhetsblogg-vinnare-5

  sandraemilia-arets-mode-och-skonhetsblogg-vinnare

  Alltså vilken fantastisk kväll vi hade! Ida-Marie och Maria har som vanligt ordnat en fantastisk gala, tänk så otroligt mycket jobb, energi och vilja det krävs till att ordna något så stort! Stort TACK till er! ♥ Och vad roligt det var att träffa alla bloggare, så tråkigt bara att man hann prata sån kort stund med alla och vissa hann man knappt hälsa på… Jag var också så nervös och borta i mina tankar på grund av spänningen inför både nomineringen men sen också för att VOGA hade både monter och en liten stund på scenen där vi utnämnde kvällens bäst klädda kvinna, man, bästa frisyr och makeup. Så det känns som att jag gick i en sorts dimma hela kvällen. Och när jag väl hade vunnit kunde jag slappna av och då kändes det plötsligt som att jag var i himlen, haha. Men hoppas att jag inte verkade allt för borta, hehe.

  Jag måste annars bara säga att fy fasiken vad alla var snygga! Det fanns sååå många alternativ till kategorierna bäst klädda, bästa frisyr och makeup. Jag var nästan lite förvånad över hur fina alla var och hur mycket alla hade satsat!

  Nu hörni ska jag gå igenom bilderna från igår och sen ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Jag har varit så nervös den senaste tiden så nu kan jag verkligen bara slappna av.

  Det sjuka är ju också att det känns som att allt tog slut nu. Nervositeten inför Galan med både nominering och VOGA som samarbetspartner, nervositeten inför radiointervjun i x3m (det har jag inte berättat om, kommer mer om det i ett senare inlägg), sista kursuppgiften på min utbildning är inlämnad, examensarbetet är inlämnat, uppladdat och presenterat. Sista lektionen på estenomutbildningen är avklarad. Jaa allt tog verkligen slut inom loppet av 2 veckor. Så nu känner jag mig nästan lite tom. Därav ska jag ta det lugnt och ladda batterierna denna söndag kväll. Imorgon måndag börjar en ny vecka och då ska det satsas fullt ut på bloggen SandraEmilia med alla dess kanaler samt på VOGA Styling! ♥

  STORT TACK ÄN EN GÅNG till er mina fantastiska läsare!

  Jaa förresten om det är nån som har en bild av mig på scenen när jag tar emot mitt pris får ni gärna skicka så skulle jag bli superglad 🙂 Min kära pojkvän fotade massor under kvällens gång men glömde tydligen bort kameran under den typ viktigaste stunden på kvällen, haha…

  5
  Please follow and like us:
  Follow:

  22 Comments

  1. 20/11/2016 / 16:12

   Grattis fina du! ❤️ Kul att vi hann byta några ord också! Kram!

   • Sandra Holmäng
    Author
    20/11/2016 / 17:26

    Taack! Jaa men verkligen! kram! <3

  2. 20/11/2016 / 16:44

   Grattis än en gång Sandra!! 🙂 <3

   • Sandra Holmäng
    Author
    20/11/2016 / 17:16

    Taack snälla! Och tack för en fantastisk tillställning! <3

  3. 20/11/2016 / 16:51

   Grattis än en gång! Det förtjänade du verkligen! <3

   • Sandra Holmäng
    Author
    20/11/2016 / 17:16

    Taack snälla! 🙂 <3

  4. 20/11/2016 / 17:41

   Grattis! Vill säga du förtjäna verkligen det 🙂 Syns att du lägger mycket tid på bloggen och du är duktig på det du gör. Du har en talang i att kunna para ihop random kläder till massa snygga outfits, vilket jag beundrar. Jag sätter själv inte så mycket tid på mode, utan har på mig det som jag tycker är bekvämt och någorlunda snyggt, hehe. Är inte så insatt i bloggvärlden längre men läser din blogg nu som då, vi träffas ju inte så ofta längre. Ha det bra! 🙂

   • Sandra Holmäng
    Author
    20/11/2016 / 18:04

    Oj tusen tack! Din kommentar värmer verkligen! <3 Ha det superbra själv så hoppas jag vi ses till jul kanske? <3

  5. 20/11/2016 / 18:55

   Grattis Sandra! Du och din blogg är verkligen värda vinsten 🙂

   • Sandra Holmäng
    Author
    20/11/2016 / 19:50

    Tusen tack! 🙂

   • Sandra Holmäng
    Author
    21/11/2016 / 10:38

    Taack!! 🙂

  6. 21/11/2016 / 01:32

   Så roligt!! Stort grattis! ?

   • Sandra Holmäng
    Author
    21/11/2016 / 10:38

    Taaack!!! 😀

  7. Ida
   21/11/2016 / 10:51

   Stort grattis! Så glad att du vann, såå värt det! <3

   • Sandra Holmäng
    Author
    21/11/2016 / 11:20

    Ååååh TACK snälla!!! <3

  8. Micaela
   21/11/2016 / 14:43

   Grattis! Roligt att du vann, du e helt klart värt det! Du e så duktig på det du gör!

   • Sandra Holmäng
    Author
    21/11/2016 / 15:46

    Oj tuuuusen tack! Så glad jag blir!! 🙂

   • Sandra Holmäng
    Author
    24/11/2016 / 13:44

    Alltså tuusen tack snälla du, va glad jag blir!! 🙂

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  RSS
  Follow by Email
  YouTube
  Instagram

  Looking for Something?