• Renovation
  View Post
 • Fashion inspiration View Post
 • Vikten av att använda solskydd

  I betalt samarbete med Dermosil

   

   

  Nej men hur glad blir man inte av dessa bilder och produkter?! Detta kan vara Dermosils absolut sötaste produktserie nånsin! Och deras Classic Wildflower inte bara ser söta ut de doftar även underbart!

   

  Men i detta samarbete vill jag inte bara lyfta den serien utan jag vill prata solskydd! Jag är ju en sån använder solskydd i ansiktet, dekolltaget och på händerna året runt (ja, varje dag!). Men nu blir det förstås mera aktuellt att använda solskydd även på resten av kroppen ju varmare det blir. Och visste du att det för bästa skydd är bäst att använda såkallade färska produkter?! Så produkterna du köpte förra sommaren är troligen inte längre lika effektiva.

  Jag skyddar mig för att minska risken för hudcancer och för att göra hyns åldringsprocess långsammare!

  Är du noga med solskydd?

  0
  Follow:

  2 Comments

  1. 23/05/2021 / 20:48

   Jag är verkligen sämst på att använda solskydd! måste skärpa mig!

   • Sandra Holmäng
    Author
    06/06/2021 / 19:41

    Hehe jaa men sätt solskyddsflaskan där du ser den så påminns du om att använda! 🙂

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?