VIDEO- Vardagsrum före & efter + roliga nyheter!

vardagsrum o nyhet

Hej på er! Vilken skön söndag det har varit! Startade med sovmorgon (vilket för mig betyder att jag sov till 8.15 HAHA) och bananplättar (såklart!). Efter det satte jag mig, fortfarande i pyjamas, framför datorn för att redigera bilder på voga kunder. Efter ett tag gjorde jag mig redo för dagen och jag och Jona åkte till vallokalen för att rösta! Har ni röstat idag? 

Jona åkte på jobb och jag började filma in olika videos till min youtube kanal, bland annat kvällens video men också en “what’s in my bag(s) video” samt en try out haul med stylingtips. Spännande saker på gång med andra ord!

När videorna var filmade satte jag mig vid Jonas dator för att börja redigera kvällens video. Varför jag satte mig vid Jonas dator var för att jag skaffat Premier Pro CC 2017, alltså Adobes videoredigeringsprogram (Adobe som också har bland annat Photoshop). Varför jag har programmet på Jonas dator är för att min bärbara inte klarar av programmet och för att skärmen är för liten, haha. Men snälla Jona låter mig använda hans dator för att kunna göra mina videos. Det var alltså första gången ikväll som jag använde programmet och det har varit många svordomar för att förstå sig på programmet! Precis som med Photoshop är det väldigt invecklat i jämförelse med Windows Movie maker som jag använt hittills. Men jag tog mig igenom och nu håller videon på och sparas så länge jag skriver detta. Det är ingen invecklad video, jag får helt enkelt ta ett steg i gången för vill jag göra allt nu skulle jag behöva sitta hela natten. Ska bli spännande att se resultatet sen, om det är nån skillnad? Vad tycker ni?

Ja det är ju också på grund av det nya programmet som videon kommer lite för sent upp på youtube. Jag har ju lovat att veckans video ska vara klar till kl. 18 på söndagar men eftersom det tog längre än vanligt att redigera så hann jag inte bli klar. Men bättre sent än aldrig!

I kvällens video visar jag upp vårt nya vardagsrum. Vi har ju alltså rivit våra tapeter plus att jag i samma veva ändrat några småsaker. Förutom detta har jag också vääldigt roliga nyheter till er som jag delar med mig av i videon! 😀 Videon “Vårt vardagsrum före & efter samt spännande nyheter” hittar ni här eller genom att klicka på bilden.

4
Follow:

2 Comments

 1. 09/04/2017 / 22:59

  Jag hade glömt bort att det faktiskt tar tid att lär sig nya program. Håller nu också på att lära mig ett annat videoediteringsprogram mer fokuserat på color grading. Men det sen värt de extra finesserna!

  • Sandra Holmäng
   Author
   10/04/2017 / 17:14

   Jaa men visst är det så! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *