• Månadslistan View Post
 • Scandinavian Style View Post
 • VIDEO- Vad hittar man i vårt kylskåp?

  breakfastfrukostbananplattarbananapancakessandraemiliahealthy2

  Ja idag är det dags för er att få ta en titt i vårt kylskåp och skafferier plus att jag berättar lite om hur jag tänker gällande mat och hälsa. Det här är bara en bråkdel av hur jag tänker och vilka som är mina bästa kost och mattips så känner ni att vi vill ha mera får ni helt enkelt ta och gilla klippet eller slänga in en kommentar (och självklart prenumerera på min kanal). Jag själv ska göra mig och kontoret redo för en kund som kommer vilken minut som helst nu 🙂

  1
  Please follow and like us:
  Follow:

  4 Comments

  1. 07/10/2016 / 18:30

   Vad spännande att se hur någon annan tänker kring kost och mat! Du verkar ju ha sunda tankar! Jag kom att tänka på det där med grönt té, för några år sen kom det upp att det finns en hel del tillsatt socker i bland annat Twinings gröna citronté och då slutade jag dricka det, men de kanske har slutat tillsätta sockret nu, har du följt med den debatten?

   • Sandra Holmäng
    Author
    07/10/2016 / 20:25

    Roligt att höra! 🙂 WHAT dedär måste jag kolla upp!!! Grönt te är ju kanske inget man tänker att ska höra till kategorin med tillsatt socker….

   • Sandra Holmäng
    Author
    09/10/2016 / 09:20

    Jaa men verkligen! Jag sprang direkt och kikade på mina förpackningar och bara pjuh, inget socker, men nu då jag läser det här kan man ju inte veta säkert… Alltså det här är verkligen något jag hatar med dagens värld! Typ allt innehåller socker helt i onödan!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  RSS
  Follow by Email
  YouTube
  Instagram

  Looking for Something?