VIDEO- Så tränar jag hemma!

sa-tranar-jag-hemmaHeeej på er! Känns som det är väldigt längesen jag laddade upp en video men här kommer nu en. Den är dock gjord redan innan jul men har bara inte hunnit redigera klart den. Dagens video är alltså en träningsvideo. En video där jag visar upp hur det kan se ut när jag tränar hemma. Som jag säger i videon så kan jag ibland tröttna på gymmet och då kan det emellanåt vara skönt att bara träna hemma. Speciellt nu då det kunnat vara mer än -15 grader ute eller man annars haft bråttom passar det extra bra att klämma in lite hemmaträning. Det är ju så tideffektivt! Så här gillar jag alltså att träna just nu om jag gör träningen hemma. Hoppas ni tycker att det är inspirerande och gör ni det och vill ha mer så kommentera eller tryck på gilla knappen under videon. Videon hittar ni här eller genom att trycka på bilden. Och jag vill påpeka att jag är ju ingen expert, jag har absolut ingen utbildning men är väldigt intresserad av hälsa och träning. Själva träningssnuttarna har jag ju snabbat upp farten på så kom ihåg att när du gör övningarna ska du göra dem lugnt och kontrollerat 😉

Brukar ni träna hemma?

SandraEmilias hemmaträning januari 2017

4×15 squats med hantelpressar
4×15 (30) utfallssteg med axellyft
4×15 raka marklyft
4×15 bulgarian split squat med raka axellyft
4×15 doggy kicks

 

1
Follow:

6 Comments

 1. 09/01/2017 / 17:17

  Jag kan också tycka att det är tråkigt att gå på gym och att det känns lättare att träna hemma. Det är lite i perioder. Kul med träningsvideo. Bra jobbat!! Kram Annika

  • Sandra Holmäng
   09/01/2017 / 20:38

   Mmm precis 🙂 Tusen tack!! kram

 2. 09/01/2017 / 20:15

  I perioder, innan gymkortet, tränade jag hemma. Men det var nog främst motivationsbrist som fick mig att ge upp. Nu sköter jag all träning på gymmet. 🙂

  • Sandra Holmäng
   09/01/2017 / 20:39

   Jaa precis, jo på nått vis kräver det mer för att hålla motivationen uppe för hemmaträning 😀

 3. Caroline
  11/01/2017 / 10:52

  Jag tycker videon va jätteinspirerande! Jag ser gärna mer sånt 🙂

  • Sandra Holmäng
   11/01/2017 / 19:45

   Men va roligt att hör! 🙂 Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *