VIDEO- Mina 4 tips till världens bästa bananplättar!

bananplättar omslag

VOG_0004

Haha alltså vilken fantastisk bild den här andra bilden är! 😉 Men hör ni nu äntligen har jag filmat in en ny video till er! Det är faktiskt en månad sen jag gjorde en video senast så jag kan tänka mig att ni som följer mig på youtube börjar vara lite otåliga. Men här är nu äntligen en ny video! Och från och med nu ska jag återuppta mitt filmande och försöka få upp minst en video i veckan. Har ni önskemål på videor får ni självklart komma med det.

I denna video så ger jag er mina 4 tips till världens bästa bananplättar! Så tro mig denna video vill ni inte missa! Ni hittar videon “4 tips till världens bästa bananplättar” här eller genom att klicka på bilderna. Hoppas ni gillar den och prenumerera gärna på min kanal. Jag tänkte om jag når 1000 prenumeranter ska jag skaffa en bra vloggkamera så jag kan skapa mera material…Hehe.

1
Follow:

2 Comments

 1. 23/01/2017 / 10:48

  Åh, bananplättar är så goda 😀

  • Sandra Holmäng
   Author
   23/01/2017 / 15:31

   Jaa verkligen 😀 Eller iaf när de är gjorda på rätt sätt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *