VIDEO- Kommenterar gamla outfits från 2010-2011

sandraemilia, gamla outfits video, 2010-2011

Hellou! Efter en söndags paus på youtubandet (senaste söndag var det ju nyår) så är jag nu tillbaka i normal ordning. För ett tag sen blev jag tipsad om att göra en video där jag visar upp och kommenterar gamla outfits. Så här kommer första delen från 2010-2011. Gillar ni konceptet så säg till så gör jag fler videos :)))

Videon “Kommenterar gamla outfits från 2010-2011” hittar ni här.

Nu ska jag som sitter i Forsby ta mitt pick och pack och åka tillbaka till Vasa. Förresten har jag och Michelle spelat in avsnitt tre av vår podd Michelle och Sandra idag hemma hos mig i Forsby och imorgon kommer avsnitt 2 ut. Avsnittet som vi valt att döpa till världens sämsta podd avsnitt, haha.

0
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *