VIDEO- Healthy chocolate balls- Dadelbollar

dadelbollar

Hej på er! Fredagen till ära ville jag dela med mig av en video där jag visar hur jag gör ett av mina favoritrecept, dadelbollar. Precis som jag säger i videon så är det helt sjukt hur goda de är! Efter att jag delade detta recept på gamla bloggen var det flera som skrev till mig hur överraskande goda bollarna är. Så testa! Perfekt till fredagsmyset eller som mellanmål. Skriv sen om ni testat receptet och kom ihåg att gå in på min kanal och prenumerera och gilla videon 🙂

Bollarna är ju alltså glutenfria (om man väljer glutenfria havregryn alltså), laktosfria och sockerfria! Dessutom tar det inte mer än 10-15 minuter att göra dem. Heelt fantastiska med andra ord!

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *