• Månadslistan View Post
 • VIDEO- Det här gör vi på Voga

  video voga styling, marknadsföring

  Idag hade jag egentligen planerat en 10 saker ni inte visste om mig video men igår satt jag och Robert och jobbade med den här  och i morse när jag kollade igenom den igen så tänkte jag att det här skulle jag också kunna visa er på min kanal.

  För kanske ett halvt år sen började vi, främst Robert, filma in små snuttar från våra tjänster för att vi skulle kunna sammanställa dem till en liten video på vår facebook, ni vet där var omslagsbilden är så där kan man istället ha en video. Så det har varit något vi gjort så där vart efter och något som även våra praktikanter fått syssla med när de varit hos oss.

  Den här så kallade marknadsföringsvideon är bara ett litet hopplock och ingen proffsvideo! Men när jag såg den i morse så tyckte jag ändå att den har en viss charm, är peppande och den visar väldigt bra det vad Voga gör och det tror jag många av er är intresserade av att se då jag ofta får frågan hur en vanlig arbetsdag ser ut för mig.

  Så kolla igenom den vet ja, den är inte alls lång! 🙂 Här hittar ni länk till videon”Vad gör vi på Voga Styling? “.

   

  1
  Follow:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?