Vi är Årets Unga Företagare 2017!

voga styling, sandraemilia 12

ÅRETS UNGA FÖRETAGARE 2017!

Det var en märklig, mäktig och chockerande känsla när Robert för några veckor sen ringde och berättade att Mikael från Österbottens Företagar Förening hade ringt och sagt att de valt oss till Årets Unga företagare. Jag var tillsammans med Heidi och Heidi just då och våra hakor hängde ner till marken och vi skrek som små flickor av förtjusning.

Vi hade ju alltså ingen aning om detta och vi visste inte ens om att man kan få en sådan titel. Men det var ju en enormt rolig nyhet och jag har bara väntat på den här dagen då jag får berätta för er! Som ni kanske minns så skrev jag ju en liten hint för ett tag sen om att något stort har hänt och det var just detta jag syftade på. Även idag vet jag knappt vart jag ska ta vägen för att jag är så glad och tacksam! 

Tänk, VI och JAG är Årets Unga Företagare 2017! Alltså visst har man nån gång tänkt att om kanske 10 år få vara med om nått liknande, men inte så snabbt som innan vårt företag ens hunnit fylla 1 år! (9 juni fyller vår bebis 1 år).

voga styling, sandraemilia 2

Själva eventet där allt skulle avslöjas hölls på Bock’s. Perfekt plats för en sådan tillställning tyckte vi! Så mysigt men samtidigt lyxigt med de röda mattorna. Det bjöds på middag och efter att kvällens unga företagare avslöjats så var det vinprovning tillsammans med Glenn Sundstedt. Jag och Jona känner ju Glenn sen tidigare då han är från Purmo (samma by som Jona) samt att han är familjebekant till Jonas familj så vi har flera gånger fått testa på hans vinprovningar. De är fantastiskt roliga och lärorika och jag kan varmt rekommendera Glenn och hans vinprovningar när man vill unna sig något extra! 

voga styling, sandraemilia 4

voga styling, sandraemilia 5

voga styling, sandraemilia 6

Min outfit igår kväll! Ville såklart se lite business aktig ut men det skulle fortfarande synas att det var jag. Tycker jag lyckades med det eller vad säger ni? 🙂 Ni får förresten bortse mina halvroliga ögon haha… Dessa bilder togs trots allt efter 6 glas vinsorter från vinprovningen… Haha…

voga styling, sandraemilia 7

voga styling, sandraemilia 8

voga styling, sandraemilia 10

Vi fick så fina blommor också!

voga styling, sandraemilia 11

voga styling, sandraemilia

9
Follow:

12 Comments

  • Sandra Holmäng
   Author
   25/05/2017 / 09:01

   Stort tack! 😀

  • Sandra Holmäng
   Author
   25/05/2017 / 09:01

   TACK! 😀

  • Sandra Holmäng
   Author
   25/05/2017 / 09:00

   Tusen tack! 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   25/05/2017 / 09:00

   Tusen tack! 🙂

 1. 25/05/2017 / 09:45

  Så fantastiskt roligt! 😀 Jag hoppades när jag fick smygprova era tjänster ifjol att ni skulle gå långt och det gör ni. 😀

  • Sandra Holmäng
   Author
   25/05/2017 / 18:17

   Nämen tusen tack! 😀 Jaa det känns nog just nu i alla fall som att det går riktigt bra 🙂

 2. 25/05/2017 / 23:52

  Stort, stoort grattis! 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   26/05/2017 / 12:32

   Tuuusen tack!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *