VEM INSPIRERAR MIG MEST JUST NU?!

Ni har säkert sett vid flera tillfällen att jag nämnt podden josefinochvanja. Min absoluta favoritpodd och jag tror många av mina läsare tycker det samma! För ett halvt år sen hade jag ingen aning om vem Josefin var eller Vanja. Det började med att jag såg Josefin som programledare för it-girls och tyckte att hon var speciell på nått sätt. Sen fick jag höra om hennes podd som hon har tillsammans med Vanja och bestämde mig för att börja lyssna. Det tog mig 10 minuter att bli fast! Det är helt sinnes hur intressant dessa två är att lyssna till, så inspirerande och så rörande på samma gång. Jag har till och med fått göra om min makeup på morgonen för att jag hann gråta bort min foundation under den tiden jag satt där vid sminkbordet.

Efter att ha blivit fast i podden bestämde jag mig för att börja läsa Josefins blogg, och så var jag fast än en gång! Hennes stil är så långt ifrån hur jag sett ut de senaste åren men ändå inspirerar hon mig så sjukt mycket. Jag har alltid älskat den bohemiska/rockbohemiska stilen men aldrig använt den så mycket själv. Men efter att ha analyserat mina senaste inomhus outfitbilder är det ganska klart vem jag låtit mig inspireras av eller hur, haha. Man kan helt klart se att det bohemiska börjat smyga sig in lite i min stil.

Josefin inspirerar mig på alla fronter (livsstil, tankesätt, kläder, inredning) och det känns som att josefin och vanja sätter ord på exakt det jag själv tänker. Om ni inte lyssnar på deras podd, ta första avsnittet idag och jag lovar att ni är fast 😉

Så här har ni min största inspirationskälla just nu! Vem inspirerar dig?

4
Follow:

8 Comments

 1. 12/11/2016 / 11:43

  Det finns många som inspirerar mig, men under det senaste året har det bl.a. varit Malin http://malinsblogg.fi, Kugge http://michaela.fi och du 🙂 <3

  Sådär i övrigt och mera utanför sociala medier är Milla Simons på Wasa Yoga Center en av mina största förebilder.

  • Sandra Holmäng
   Author
   12/11/2016 / 15:36

   Okej, nämen tack snälla!! 🙂 Intressant att se vem som inspirerar dig! 🙂

 2. 12/11/2016 / 11:51

  Josefin är även en stor inspiration för mig!!! Älskar henne!!

  • Sandra Holmäng
   Author
   13/11/2016 / 10:05

   Jaaa!!! 🙂

 3. 12/11/2016 / 12:25

  Instagram ? har den senaste tiden hittat flera intressanta konton att följa och älskar att sitta och scrolla genom bilderna på deras sökfunktion.

  • Sandra Holmäng
   Author
   13/11/2016 / 10:06

   Jaa men visst, instagram hör ju självklart till favoriterna 😉

 4. 12/11/2016 / 14:21

  Åh vad intressant! Känner samma om Hanna och Ellinors podd måndagspepp! Är helt fast i den, så synd att de har slutat med den! Inspireras på samma sätt av dom som dessa två inspirerar dig! 😀

  • Sandra Holmäng
   Author
   13/11/2016 / 10:06

   Aaahh den har jag missat? Måste kolla upp den. Synd om de slutat :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *