VÅRT NYA VARDAGSRUM- I samarbete med Desenio

sandraemilia, te, tea, fall, autumn, cozy, cosy

sandraemilia, livingroom

desenio

Oj hör ni, ni vet ju hur inredningssugen jag varit den senaste tiden! Och nu har både sovrum och vardagsrum fått sig ett litet lyft. Jag tänkte om ni är intresserade kunde jag göra en apartment tour i söndagens video för att visa er?

Nya kuddar, filtar, gardiner och soffbord (nya soffbordet kommer dock först om 2-3 veckor) har det fått bli i vardagsrummet.

Ovanför soffan har jag ju länge haft tre tavlor som dock varit allt för små för det stora utrymmet. Så nu när jag fick en inrednings kick så fanns det absolut inget mer passande än ett samarbete med Desenio, därifrån har jag flera tavlor sen tidigare.

Som jag berättat tidigare så har ju min klädstil inspirerat mig även i hemmet. Just nu älskar jag kombinationen rosa och vinrött och det blommiga mönstret. Därför kommer det kanske inte som någon chock att det var just det här jag ville ha i inredningsväg nu också.

sandraemilia, livingroom, jotex, velvet, burgundy, pink, grey, white

Och det här är resultatet hittills och efter att tavlorna kom! Alltså jag är såå nöjd och det är helt sjukt mysigt kvällstid när det är mörkt ute och jag tänt alla ljusslingor. Jag försökte behålla även bilderna lite mörkare så ni skulle få myskänslan men som vanligt tycker jag att det är rätt svårt att få rätt känsla i inrednings bilder.

Om ni undrar varför den ena slingan först ligger på soffan och sen är uppe på väggen så är det för att slingan låg på soffan för att jag ville fota något annat då innan. Och sen när jag började fota inför det här blogginlägget så insåg jag att slingan skulle passa perfekt över ramarna.

sandraemilia, livingroom, jotex, velvet, burgundy, pink, grey, white 2

Vill ni kika in tavlorna  hittar ni dem här på desenio, den med rosa blommor finner ni här och tavlan med blombuketten hittar ni här.

Jag är verkligen otroligt nöjd med resultatet och kan knappt vänta på vårt nya soffbord (eller på nya ljusstaken jag beställt till soffbordet, hehe.

Vill ni själv kika in desenios fina posters hittar ni en länk till deras hemsida här och självklart får ni av mig en rabattkod!

Koden ”sandraemilia25” ger er 25% rabatt mellan 31a Oktober – 2a November
*Koden gäller dock ej för handpicked-/collaboration posters eller ramar.

Nästa steg för vår lägenhet är faktiskt att vi funderar på att måla vardagsrumsväggen bakom soffan grå. Eftersom vi tog bort tapeterna för ett tag sen är ju väggen ganska gul så det skulle vi gärna få bort med hjälp av lite färg. Det skulle också göra att hela rummet känns mer sammanhållande.

sandraemilia, livingroom, jotex, velvet, burgundy, pink, grey, white, desenio

Gardinerna hittar du här (annonslänk): gammalrosa/blekta vinröda gardiner.

6
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *