VÅRENS TRENDER 2018/ SPRING TRENDS 2018

sandraemilia, podden, podcast, michelle och sandra, power babes, entreprenör, entrepreneur

sandraemilia, podden, podcast, michelle och sandra, power babes, entreprenör, entrepreneur, pwr babe

Good morning guys! Wow look at these pictures me and Michelle took yesterday, power babes, right?! 

It’s Monday and that means a new pod cast episode! We talk in swedish so maybe for you that doesn’t it’s not like you want to listening 😉 But I also uploaded a video yesterday where I go through the same trends and style them. So at least in the video you can see what I’m talking about :)))


Godmorgon på er fina! Wow kolla på dessa bilder jag och Michelle tog igår. Vilka power babes, eller hur?!

Det är måndag och dags för ett nytt avsnitt från podden Michelle och Sandra. I det här avsnittet pratar vi om de största trenderna för i år, vi hissar och dissar samt berättar om hur vi kommer att styla de trender vi tycker om. Michelle forsätter även på förra veckans tema och ger sina bästa bröllopstips. Jaa och så avslöjar jag mitt sanna jag, haha…. Lyssna det kan du göra här nedan och i appen soundcloud.

Och för dig som inte gillar att lyssna på poddar utan hellre vi kunna se på det som pratas om så kan du istället se på nyaste videon. Där tar jag upp mina favorit trender och självklart visar jag också hur jag stylar dem. Prenumerera och gilla om ni tyckte om video! Här hittar du min kanal :)))

2
Follow:

2 Comments

 1. 05/02/2018 / 20:57

  Så bra poddavsnitt gällande trenderna! Jag känner också personligen att jag köper allt färre jeans (speciellt då stuprörsjeans) och går mer och mer över till byxor som är bekväma (!) dvs. vida, lösa byxor. Det är ju så, så snyggt med såna byxor också!

  • Sandra Holmäng
   07/02/2018 / 14:51

   Men ååh va roligt att höra! 😀 Haha jaa men precis! Jaa och snyggt är det verkligen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *