Hej på er! Jag tycker det är skoj att göra blogginlägg där jag mixar alla möjliga typer av bilder. Opublicerade outfitbilder samt bilder från min vardag som inte platsar i något eget inlägg. Här kommer nu alltså en hel hög med bilder från senaste tiden!

sandraemilia, apartment

Alltså gud vilket inrednings sug jag har nu! Mitt inrednings intresse blir alltid störst på hösten och speciellt den här helgen då Jona är borta så kompenserar jag min lediga tid med att titta på alla möjliga inredningssidor och inspireras. En liten förändring jag gjorde för några dagar sen var att flytta den här ljusslingan från kontoret hit i vardagsrummet. Mycket bättre nu om ni frågar mig!

Idag har jag faktiskt börjat måla om två speglar här hemma. Vill ni se mer får ni följa mig på instagram och insta storyn!

DSC01051

Jag är ju inte alltid upp fixad! Här en liten spegel selfie från när jag satt en dag och jobbade framför datorn. Ibland man behöver man en paus i form av selfie fotande!

DSC01071

Jobbar med Voga och ullsockorna på borde avslöjar att jag samtidigt håller på och lackar mina tånaglar, haha.

sandraemiliaoutfit 2

En favorit outfit från tidigare i höst.

DSC01145

På kanelbullens dag fick jag den briljanta idén att baka vanliga kanelbullar….

kanelbullar

45 bullar blev det… Jag åt säkert 10 stycken och kunde inte sova på natten på grund av att jag som inte är van vid socker blev hög som ett hus på socker ruschen, HAHA. Vet inte hur många gånger jag steg upp och vandrade runt i lägenheten. Dagen efter hade jag också världens magknip och trodde tarmarna skulle vrida sönder sig på grund av all vetemjöl. Men jaa, det var så värt det! Nu låter jag det återigen gå se så där 5 år tills jag nästa gång bakar något liknande! Haha.

sandraemilia, outfit, pink 2

En helt publicerad outfit nu när jag tänker efter…

DSC01168

I lördags hade vi brudar träff hemma hos Mirella. Jag gillade den vinröda fluffmattan!

DSC01172

Till middag åt vi quesadillas.

sandraemilia, mirella, vän, friendship, wine,

sandraemilia, mirella, vän, friendship

Mirellis och jag ♥

sandraemilia, burgundy, trench coat

Strolling down the streets of Vaasa.

sandraemilia, outfit, leopard, black, gold

Alltså den här outfiten! Kan vara något av det snyggaste jag satt ihop på länge! Här hittar ni videon där jag visar upp mer:

VOG_0008

VOG_0136

Robert knäcker sin förbaskade nacke…

VOG_0137

Och jag tror jag ska dö… Haha. Hatar verkligen när folk knäcker nacken…

Bilder från när vi fotade till ett nytt blogginlägg. Förresten, har ni sett nya företags videon med mig och Robert? Och tycker ni vi ska starta en podd tillsammans? 😉

3