• Månadslistan View Post
 • Månadslistan View Post
 • Vad är på gång i mitt liv?

  sandraemilia, outfit, leopard, golden details, inspiration, skeppar mössa

  Haha alltså jag ser så sur ut på de här bilderna men jag var så stressad den dagen! Bilderna blev dock tagna redan i november tror jag för man kan se det måste vara dagen efter jag var och gjorde andra delen av microbladingen. Men kanske det är på grund av min sura min som jag inte lockats till att använda dessa bilder. Men jag gillade outfiten så nu fick de komma med här ändå ;)))

  Jag tänkte hur som att jag skulle göra en life update! Vad som är på gång just nu och sammanfatta min vardag lite.

  För tillfället sitter jag här iförd träningskläderna och ska småningom iväg till gymmet med Mayss. Så roligt att ha en till träningskompis och tränat tillsammans är något vi gjort mycket av på senaste! Så bra!

  Annars ser mina dagar ut så att jag måste hålla extremt hårt på min tid och strukturera ALLT. Det är så mycket på gång för mig som ska hinnas med. Voga, bloggen, Gina Tricot jobbet, youtube, instagram, podden, träningen, Jona och såklart vänner och familj.

  Men jag är så glad över allt jag har på gång! I höstas kände jag mig faktiskt lite nere för det kändes som att allt bara var vardag och rutin. Visst att Voga är otroligt roligt SÅKLART, men även det har ju efter två års tid blivit till vardag. Gina Tricot där jag snart jobbat ett år har också blivit vardag. Alla mina sociala kanaler är vardag.

  Så podden med Michelle (du kan lyssna här på avsnitt 1 & 2) som är det nyaste tillskottet i min vardag var verkligen en life saver! Jag behövde verkligen det och den mängd energi jag får från det nystartade projektet ger mig även energi till allt annat jag gör. Till exempel tog jag och Heidi tag i det här med Vogas blogg Stilakuten förra veckan och strukturerade upp hur vi ska gå till väga framöver för att göra det bättre och smidigare och det känns verkligen som vi fick till en hållbar och bra plan på det hela!

  Och idag var jag faktiskt på ett möte med Emily till hennes butik och pratade om hur vi eventuellt kan skapa någon typ av gemenskap för alla bloggare häromkring så mer om det i ett senare skede :))) Så det är ett annat spännande projekt som kommer igång nu! För övrigt kändes det som att jag och Emily klickade riktigt bra, tiden bara flög iväg när vi pratade! :)))

  Jag brukar få kommentarer om hur jag egentligen hinner med allt och att jag inte ska stressa ihjäl mig, men sanningen är att jag gillar att ha mycket på gång. För har jag mycket måste jag strukturera min tid för att hinna med allt. Har jag lite att göra så blir det mer “ahjaa då är det inte bråttom med det här” och då får jag inget gjort istället…

  Så jag har gärna mycket att göra men såklart inte för mycket. Jag vet ju av erfarenhet att stress för mig leder till håravfall, hjärtklappningar och början till magsår.

  Men idag vet jag när det blir för mycket och kan då sakta ner lite och försöka tänka ut en ny plan!

  Oj vad orden bara flyger ur mig ikväll. Dessutom har jag under tiden jag skrev detta kommit på två nya bloggrubriker som jag direkt sparade i nya inlägg, haha. Så roligt att vara extra taggad på bloggandet just nu! Eller det har jag nog varit det senaste halvåret och det roliga är att det verkligen märks i både statistik och i relationen jag har med era läsare. Så roligt! Tack till er fina!♥

  sandraemilia, outfit, leopard, golden details, inspiration, skeppar mössa 2

  2
  Follow:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?