• Månadslistan View Post
 • Månadslistan View Post
 • VAD ÄR NYTT PÅ VOGA?

  -In collaboration with my company VOGA Styling-

  logon lookbooks

  Hej på er! Det var länge sen jag skrev en sammanfattning om vad som för tillfället är på gång på Voga så jag tänkte att det kunde vara dags. För så klart händer det nya saker och ting och företaget utvecklas konstant. Så det vore säkert roligt för er att få ta del av allt det nya! 🙂

  VIP- kunder

  Den kanske bästa nyheten för ER där ute är att man nu som VOGA kund blir VIP kund! Vad innebär då detta? Jo efter en tjänst (vilken som helst) så är man VIP-kund i ett helt år framöver. Med andra ord får man tjänsterna till VIP priser! Till exempel om du varit på en shoppa med stylist premium i höstas och känner att du nu i vår vill komma igen, och låt oss säga att du vill då ha paketet Standard. För nya kunder kostar det 149 € men för VIP kund bara 119 €! Hur bra?

  *För att räknas som VIP kund behöver du ha tagit del av en tjänst med Voga Styling inom de senaste 12 månaderna (gäller inte föreläsningar eller presentkort. Mottagare av presentkort räknas dock som VIP-kunder i 12 månader framåt).

  sara skog voga styling

  Nyhetsbrev

  Tanken var redan från starten av Voga att vi skulle skicka ut nyhetsbrev. Men det fanns aldrig riktigt någon tid till att sätta sig in i det i början. Men nu! Vi har utarbetat en helt ny plan för våra nyhetsbrev, jag håller på med en liten handbok som du som signar upp dig får (helt gratis!) en handbok, men om vad får ni helt enkelt hålla utkik efter! I nyhetsbreven (som kommer att komma ut ungefär 6 gånger per år) så kommer det att finnas exklusiva erbjudanden, stylingtips som inte finns någon annan stans, sammanfattningar, nyheter och så mycket mer.

  Faktiskt så kommer jag även att skapa ett nyhetsbrev till min egna blogg, sandraemilia.com! Där har jag också på gång en gratis grej ni får när ni signar upp er. Det nyhetsbrevet kommer att sammanfatta det senaste på bloggen och i mina kanaler, nyheter, unika tips som inte finns nån annanstans, erbjudanden mm. Men mer om det kommer senare såklart!

  Mitt Nya Jag

  Mitt nya jag är en av de nyare tjänsterna vi erbjuder. Den går lite trögt men jag förstår att man kanske är lite rädd för att vi ska styla våra kunder till något som inte går att känna igen, på ett negativt sätt 😉 Men så är det ju inte! Vi träffar ju altid våra kunder på förhand och diskuterar saken och vår frisör som klipper/färgar håret är otroligt duktig och tar verkligen bara fram de bästa dragen hos våra kunder! Så VOGA testa mitt nya jag om du känner att du vill göra en uppdatering och testa något nytt! 🙂

  Bästsäljaren Shoppa med Stylist

  Alltså det är nog ingen tvekan om vilken tjänst vi säljer mest av! Våra Shoppa med stylist tjänster är det VOGA har blivit känt för och många känner inte ens till att vi erbjuder så mycket mer, så som makeupskolor, makeup tjänster, garderob detoxar, fotografering, ja allt möjligt annat.

  VOG_0046

  Bild från förra veckan när jag gjorde makeup, hår och fotade Henrika som behövde nya bilder till sitt CV.

  Flera stylister i Vasa?

  Det är mycket på gång för Voga, många kunder men också det att både jag och Heidi har mycket på sidan om Voga, hon har skolan för tillfället och jag har mitt egna företag SandraEmilia. Så en till stylist är något vi är i behov av och det är redan på gång, men får se om vi behöver söka en till… Så för er estenomer som är intresserade av jobbet lönar det sig alltid att skicka in ett CV 😉

  Förresten så blev vi på Voga intervjuade i höstas till ett projekt som heter Våga Satsa (ganska passande oss, hehe) där vi ger alla våra tips om företagande så kika gärna in det klippet här: “Småföretagarliv i Österbotten” :)))

  team voga, sandra emilia, voga styling, team fotografering, entreprenör, blogg 2

  4
  Follow:
  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?