TRY OUT HAUL & STYLINGTIPS! Vårnyheter från Gina Tricot

1490544160683

Det är söndag kväll vilket innebär att det är dags för en ny video på min youtube kanal. Ikväll så visar jag upp mina senaste inköp från Gina Tricot och Zalando samtidigt som jag också visar hur jag stylar dem och ger er stylingtips och knep. Min nya try out haul video hittar ni här. Stövletterna jag visar upp hittas här (adlinks). Hoppas ni gillar videon! 🙂

It’s sunday meaning it’s time for a new video on my youtube channel. Tonight I show you my latest news from Gina Tricot and Zalando and I also give some styling tips. You can find the video here. And here you can find the shoes that I just bhought (adlinks). Hope you like it and subscribe! 🙂 

0
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *