TRÄNINGSTIPS! Squeeze your butt!

sandraemilia, work out clothes

Jag hade inte alls tänkt blogga ikväll för jag hade faktiskt inte lust, (så där efter gårdagens bloggpepp, haha). Men det är okej, känner man inte suget en kväll ska man inte tvinga fram något! MEN så var jag på ett body pump pass ikväll och då slog det mig! Jag ska ge ett träningstips på bloggen! Ni veteraner på min blogg minns kanske hur mycket jag skrev om just träning för några år sedan men det har nog tyvärr fått försvinna från min blogg då det helt enkelt inte finns tid till både stil och träningsrelaterade inlägg. Men ibland smyger jag in något gällande träning också, då det är en enormt stor del av mitt liv!

Det jag i alla fall kom att tänka på så var det här med squats. Squats på pass, squats utan vikt, squat i smith maskin.. You name it! Det är säkert en av de mest utövade övningarna på gymmet men ändå ser det ut som att väldigt många har missat en stor del av squattandet. Det där lilla extra som gör hela skillnaden på en squat och en squat! 

Och det heter SQUEEEEZE YOUR BUTT! Alltså kläm rumpan för allt du är värd när du kommer upp från din squat. Rumpan ska bli som ett russin och ALLA celluliter ska få synas (ja ni skulle se min rumpa som har de djupaste celluliterna du kan hitta på denna planet!).

För att ni ska förstå vad jag pratar om sökte jag fram en liten youtube video som beskriver detta! Hoppas ni gillar så börjar vi squeeza mera på gymmet, är ni med mig?! ;)))

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *