• TIPS VIDEO: Trend Styling & workout tips

  tips video

  Dags för en ny video! I kvällens video ger jag maassa tips! Allt från trendiga styling knep, till varför du ska rota i din pojkväns garderob, mina favorit träningsövningar just nu (för hela kroppen) och var jag finner min träningsmotivation! Så en riktig ordentlig tipsvideo med andra ord! 🙂

  Här hittar du videon TIPS VIDEO: Trend Styling & workout tips! ~ SandraEmilia

  Är det inte annars skönt att se sådana här videor emellanåt, haha? Jag tänker på att i kvällens video är jag osminkad, jag är 100 % mig själv och allt är bara så verkligt. Inte som en photoshop bild som man gjort 100 olika redigeringar på, haha.


  Time for a new video! And as usual my video is in swedish! But hopefully you’ll enjoy it anyway 🙂 I give you some trend styling tips and I also show you my favorite workout exercise right now!

  Here you’ll find the video TIPS VIDEO: Trend Styling & workout tips! ~ SandraEmilia

  1
  Follow:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?