Tips! Snygga vinter kappor & jackor!

Hellou! Hoppas ni har haft en fin torsdag! Ikväll tänkte jag tipsa er om snygga jackor och kappor! Alla som jag valt är sådana jag själv gärna skulle ha i min garderob och jag kommer också tipsa er om vilka kroppsformer vilken kappa eller jacka passar till! Hoppas ni gillar inlägget! 🙂

sandraemilia, höst kappor, jackor, 2017

Annonslänkar: Rosa fluff jacka, rutig kappa, röd dubbelknäppt kappa

Har ni köpt något från Boohoo nån gång? Jag har faktiskt aldrig gjort det själv men jag följer dem på instagram och tycker att de har så mycket snyggt i sin webshop! Här är tre favoriter från dem. En rosa puffjacka (you know I love the pink fluff!), en mycket trendig rutig lite kortare kappa och sen en röd kappa med dubbelknäppning. Vad ska man annars välja för längd på sin jacka eller kappa? Här förklarar jag lite kort vad olika längder gör med ens kroppsform.

Korta jackor: Korta jackor, som alltså slutar på höfterna, har den effekten att höfterna upplevs som bredare (om jackans kant skär av på höfternas bredaste punkt).

Lårlånga till strax ovan knät långa kappor: gör att man upplevs som längre och slankare samt att benen upplevs som smalare.

Långa kappor (nedanför knät): Gör att den som redan är lång ser längre ut medan den som är kort upplevs som ännu kortare. En bra längd på en lång kappa är strax nedan för knät där man är som smalast. En sådan längd på kappa kan egentligen alla bära upp.

sandraemilia, höst kappor, jackor, 2017 , black coat

Annonslänkar: svarta kappa med bälte, beige kappa, svart kappa oversize modell

Jag själv har en liknande svart kappa som den till vänster i min garderob. Jag använder den sällan men nu som då kommer det tillfällen då den verkligen är helt rätt och då tänker jag alltid vilken tur att jag har den i min garderob! Trots att den används så sällan.

Jag har ju själv en beige trench kappa men den är för stor för mig och börjar ha sett sina bästa dagar. Gillade starkt denna!

sandraemilia, höst kappor, jackor, 2017 , fluffy fake fur coat jacket

Annonslänkar: grön fake fur fluff jacka, rosa fake fur fluff jacka, leopard fake fur kappa

Jaa alltså ni vet jag gillar fake fur jackor och kappor! Själv har jag en grå, en svart, en rosa och en vit. Men skulle inte tacka nej till till exempel en i leopard!

sandraemilia, höst kappor, jackor, 2017 , villa takit

 Annonslänkar: grå kappa, beige kappa, röd kappa, petrol blå kappa

Precis som med min beiga kappa så har jag ju också en grå, en liknande som den här på bild. Men samma sak där den har börjat bli såå noppig, nött och hemsk! Och den här var ju verkligen helt fantastisk fin! Den är tråkig i jämförelse med alla andra jackor och kappor i detta inlägg men den är ändå det jag själv känner att jag främst skulle köpa själv! Just nu känner jag att jag har många roliga kappor och jackor men mina basic kappor börjar ha sett sitt!

Den röda kappan känns nästan lite tantig men kanske är det därför jag gillar den 😉 Tycker hur som den är så fin och helt fantastisk röd färg!

Har ni inför skaffat någon ny jacka/kappa i höst och hittade ni någon favorit bland de jag tipsar om?

1
Follow:

2 Comments

 1. 10/11/2017 / 07:23

  Tja, jag har köpt en grå kappa 😉

  Och fnissar åt att den röda skulle vara tantig. Jag tycker faktiskt i så fall att den blågröna (petrol?) längst till höger är tantigare i så fall 🙂 Det är intressant hur olika man reagerar. Jag tycker ju också att stövlar med dragkedja är tantiga …

  • Sandra Holmäng
   Author
   10/11/2017 / 16:14

   Hehe jajja jag vet, å den är mycket snygg måste jag säga! 😉

   Haha e det sant! Ja intressant hur olika man kan tycka! Aah just det ja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *