• Månadslistan View Post
 • TIPS på GÅVA till MORSDAG!

  – I samarbete med VOGA Styling –

  sandraemilia, voga styling, stylist, morsdag gåva, present, tips, makeupskola

   

  Morsdag är på inkommande och jag vill idag tipsa om en unik present till din mamma, en present hon både kan njuta av på egen hand men också en present som ni om ni vill, kan uppleva tillsammans!

  På VOGA Styling har vi nu satt igång vår morsdagskampanj vilket innebär att flertal tjänster är till kampanjpris. Jag tänkte här beskriva dessa tjänster och länka till var du kan beställa presentkort på valfri tjänst.

   

  sandraemilia, voga styling, stylist, morsdag gåva, present, tips, makeupskola 2

   

  Makeupskolan

  Kan din mamma göra ensam eller så kan ni komma tillsammans! Vi går steg för steg igenom en snygg sminkning som passar just hennes/era ansiktsdrag! I makeupskolan tar vi emot grupper upp till 5 personer. Skratt utlovas! 🙂 Här hittar du mer info och priser om makeupskolan!

   

  Camilla1

   

  Här kommer en hög med bilder på kunder/mammor jag haft på senaste tiden! 🙂 Dessa har jag alltså stylat/sminkat/shoppat med.

  VOG_0091

   

  Personlig Stilguide

  Få alla våra tjänster i ett paket! Första möte, garderob detox, shoppa med stylist, makeupskolan, styling dag, fotografering och bilder som skickas efteråt som minne! En lyxig tjänst din mamma sent kommer att glömma! Här hittar du mer info och priser på personliga stilguiden.

   

  VOG_0158

  VOG_0196

  kattil gunilla 2

  yvonne nääsman liselott wik

   

  Shoppa med Stylist

  Låt din mamma få en rolig shoppa med stylist dag eller kom med henne och upplev tjänsten tillsammans! En shoppa med stylist tjänst kan (beroende på paket) innebära upp emot 20 unika, personligt utvalda outfits som ni får prova (!!!!). Tro mig, en tjänst som har uppskattats massor! Här hittar ni info och kampanjpriser på de olika Shoppa med stylist paketen och Shoppa med stylist i grupp paketen. Vi tar emot grupper på upp mot 3 personer.

  Shoppa med stylist är det roligaste jag har gjort på länge. Så prisvärt och när jag körde hem efter 3 timmar shopping idag så var jag på så gott humör! Jag hade äntligen hittat en massa fina plagg som jag gillar och känner mig fin i, allt tack vare Sandra! Rekommenderas åt alla, ni kommer inte att ångra er! Tack Voga Styling!
  – Madeleine Karf-Redlig

  Jag är jättenöjd med min shopping-träff med VOGA. Kände mej som en drottning då jag bara fick svepa in i butikerna, gå direkt till provrummet och prova allt det Sandra plockat ihop i förväg. En hel del av det jag provade var sånt jag tyckt sett snyggt ut men aldrig trott skulle passa mej. Det känns värdefullt att få så många användbara tips om vad som passar just mej och min kroppstyp, och att verkligen få ärliga åsikter! Kan verkligen rekommendera detta!
  – Annika Byggmästar

   

  VOG_0016

  VOG_0046

  VOG_0055

  carola rosendahl

  gunilla

  VOG_0144

  may-britt audas

  sara skog voga styling

  sarah lindvall fors

   

  1
  Follow:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?