TEAM VOGA Fotografering + Rabattkod till Shoppa med Stylist

Hej på er alla fina ni! För ett tag sen hade vi ordnat en Voga Styling team helg där vi bland annat bowlade, gick på picknick, åkte till Tropiclandia, hade mysiga luncher och middagar (vill ni förresten se videon från dessa dagar hittar ni den här, rekommenderar den starkt då den blev otroligt mysig) samt att vi hade en team fotografering för att föreviga oss alla på bild. Jona var vår fotograf och bilderna, jaa det blev nu som de blev 😉 Kika in resultatet nedan samt ta del av en maffig rabattkod till våra tjänster längst ner.

VOG_0160

Jaa alltså vad ska man säga!? Jag har vid flera tillfällen trott att jag ska dö av skratt när jag suttit och tittat på denna bild. Tårarna har sprutat till höger och vänster!

VOG_0043 (4)

Det var många funderingar på var hur vem var?

team voga, sandra emilia, voga styling, team fotografering, entreprenör, blogg

😉 ♥

VOG_0074

VOG_0099

Haha förlåt Heidi, men du e så söt! Stackars Heidi hade förresten feber när vi gjorde denna fotografering, men hon klarade fotograferingen galant ändå!

team voga, sandra emilia, voga styling, team fotografering, entreprenör, blogg 2

Bästa teamet!

VOG_0113

Frågan är då här, vad sjutton håller jag på med?

VOG_0183

Och han där ska jag stå ut med dag ut och dag in…


– I samarbete med VOGA Styling! –

Men nu till det roliga! Jag har ju faktiskt bara en gång tidigare delat ut rabattkod till Voga Styling här på bloggen. Och med tanke på att det var ett år sen tycker jag att det är dags igen! Mina läsare förtjänar det bästa! ♥ Speciellt nu med tanke på att hösten kommer emot oss, skolorna börjar, semestern tar slut och butikerna fylls med fantastiska höstnyheter, då tycker jag att alla behöver fräscha upp sin garderob!

Så om ni anger rabattkoden SandraEmiliaHöstGarderob när ni bokar något utav följande tjänster så får ni -25 % rabatt! (Rabattkoden gäller fram till 24.8)  Rabattkoden gäller både till mig Sandra som befinner mig i Vasa men OCKSÅ till vår stylist Hanna som finns i Helsingfors! Så ni som kommer söderifrån behöver inte sucka! 😉

Rabattkoden gäller på följande tjänster (direktlänkar):

Boka gör ni via att mejla oss, ringa oss eller genom att boka via vår bokningskalender som ni hittar via alla länkar ovan.

Så boka boka så ses vi i höst vah?! 😉

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *