TBT- Galan 2015 samt ett uppvaknande gällande bloggen

sandraemilia-galan-2015-finlandssvenska-bloggare-gala-outfit-guld-klanning-2

_dsc0229

sandraemilia-galan-2015-finlandssvenska-bloggare-gala-outfit-guld-klanning-6

sandraemilia-galan-2015-finlandssvenska-bloggare-gala-outfit-guld-klanning-7

sandraemilia-galan-2015-finlandssvenska-bloggare-gala-outfit-guld-klanning

sandraemilia-galan-2015-finlandssvenska-bloggare-gala-outfit-guld-klanning-3

Denna fredag till ära ville jag kika tillbaka i arkivet lite och hittade dessa bilder från fjolårets Gala. Kommer ni ihåg dem? Det var Larissa som fotade hemma hos mig och jag tycker fortfarande att de är riktigt fina! Om det var glamouröst, guld och gala vi ville få fram så tycker jag nog att vi lyckades med det. Minns ni att jag också vann pris för kvällens bästa makeup? Ett trevligt litet minne man har därifrån. Skuggning med eyeliner och röda läppar känns som en standard festmakeup för mig så får se om det blir något liknande denna gång? Vad tror ni?

This Friday I wanted to look back in the archive and I found these pictures from last years Gala. Do you remember them? Larissa and me where at my place and I still think the pictures are really beautiful! If it was glamour, gold and gala we wanted to mediate we sure thing succeded. Do you also remember that I won the price for best makeup that night? A nice little memory! Smokey eye with black eyeliner and red lips feels like my standard party makeup. Do you think I will go for something like this this time as well?

Annars hade jag ett litet skype möte med Robert här tidigare idag. På agendan var att jag skulle uppdatera Robert om ett kommande samarbete som VOGA kommer att ha så vi gick igenom det och kom på några smarta idéer inför det. Efter att vi diskuterat klart samarbetet så kom vi istället in på min blogg och Robert undrade lite hur det går och om vissa funktioner fungerar som de ska på min blogg. Vi pratade på ett bra tag och kom in på det här med hur jag kan förbättra min blogg och nå ut bättre till människor. Robert som jobbar och studerar marknadsföring tycker ju det är väldigt intressant att fundera på vad det är som gör att vissa saker i sociala medier fungerar och varför andra inte gör det. Så vi började prata om min blogg och hur den är uppbyggd och vad jag förmedlar med den. Det som jag tycker så mycket om med Robert är att det alltid är raka rör. Vill han få något sagt så säger han det och han vet med mig att jag också är väldigt bra på att ta kritik. Kritik är något av det bästa jag vet för det är av kritik jag vet man blir bättre. Jag tror det är också därför jag och Robert jobbar så bra tillsammans, vi är inte rädda för att säga vad vi tänker och tycker till varandra. I alla fall så började han jämföra min blogg mot andra betydligt större bloggar och speciellt då i sättet som jag/de skriver på. När det kommer till sättet jag skriver på så har det alltid funnits en baktanke bakom det. Jag har flera gånger fått höra att människor som inte känner mig tror via min blogg och mina bilder att jag är väldigt pryd, högdragen och en bitch. Yes det är vad jag har fått höra. Eftersom att jag inte alls tycker att det stämmer om mig (jag anser mig själv vara väldigt glad, öppen och vänligt inställd till alla människor) så har jag såklart försökt via min text och mina bilder få fram enligt mig den “rätta” bilden om mig. Detta genom en så sprudlande glad text som det bara är möjligt. Gärna med ett wihooo, en glad smileygubbe och hihii mellan varven. Så i mitt huvud har jag alltid tänkt att nu måste väl ändå folk förstå hur jag är som person men aldrig har jag reflekterat över hur det kanske också kan gå till överdrift… För nu berättade Robert till mig att han nog tänkt att mitt sätt att skriva på är, tjaa lite barnsligt. Det känns som att jag i mina texter är en 23-åring som skriver för 15-18 åriga tjejer. Oj då var min ärliga respons, haha. Jag har verkligen aldrig tänkt på att sättet jag skriver på kanske helt enkelt kan bli för mycket av det goda, eller i det här fallet av det barnsliga. Men det var så otroligt skönt att få höra det här av Robert, för aldrig hade jag fått veta det här om det inte vore för honom. Nu vet ju inte jag om han är den enda som tycker och tänker så här men efter att själv ha analyserat min blogg och mina texter så kan jag faktiskt inget annat än hålla med honom! Det tråkiga är ju bara det att jag har många gånger frågat på min blogg om tips och råd på hur jag kan förbättra min blogg men jag vet inte om folk tror att jag är liten och skör och att jag ska gå sönder av lite kritik, haha. Eller om andra då inte ser nått fel i hur jag skriver? Men som sagt, kritik är det bästa jag vet och det är verkligen det som tar mig framåt i livet.

Så det var ett intressant och spännande 2 timmars skype samtal jag hade med Robert och nu återstår ju då bara frågan, kommer det att bli ändringar här i bloggen? Kommer jag att bli den där sofistikerade 23-åriga entreprenören som jag är även här på bloggen? Jaa den som lever och fortsätter läsa min blogg får väl se 🙂

3
Follow:

10 Comments

 1. 30/09/2016 / 21:23

  Det är ju så svårt att verkligen visa en sann personlighet på bloggen. Ofta uppfattas man ju på ett helt annat sätt än man själv tror. Men väldigt intressant ämne. Jag känner ju sej iaf lite granna nu. Men jag uppdattar dej som social å glad. Å tycker du bjuder på dej själv. 🙂 hmm. Nu vart ja inspirera att skriv ett inlägg å läsa på mer om aånt här. Hehe Kraaam fina sandra ♡♡

  • Sandra Holmäng
   Author
   30/09/2016 / 22:17

   Ja men precis. Åh kul om jag kunde inspirera!! Kraaam ???

 2. 01/10/2016 / 18:11

  Fina, alltid glada Sandra! Så känner jag dig! ❤️ Kram

  • Sandra Holmäng
   Author
   01/10/2016 / 19:04

   Hihi tack dsamma! kraaam bästa Lilli <3

 3. 02/10/2016 / 11:33

  Har också gått och tänkt på saken, hur man uppfattas på bloggen, men det är otroligt svårt att visa vem man egentligen är, men jag brukar försöka att skämta och så men vet ju inte om andra tar det på samma sätt.. Sen är det dumt om folk ska döma en via bloggen det är ju bara en plattform egentligen där man visar sin bästa sida av en tex. Sen är jag själv inte egentligen någon skribent så då blir det svårare att uttrycka sig rätt. Men fast jag inte känner dig så har jag ändå intycket att du är en fin och glad tjej! Trevlig söndag!

  • Sandra Holmäng
   Author
   02/10/2016 / 13:08

   Jaaa men precis! Supersvårt att veta 🙂 Och jaa svårt att uttrycka sig i text! Åh men tack snälla du! 🙂 Trevlig söndag till dig med, kram

 4. 03/10/2016 / 00:02

  Bra inlägg, och jo det är nog sant att man uppfattas lite annorlunda. Men därför är speciellt VLOGGAR så himla roliga när man lär känna en person på mer än bara bild och text 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   03/10/2016 / 16:19

   Hehe helt rätt! 😀

 5. Mikael
  04/10/2016 / 12:35

  Den där klänningen är bara så cool 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   04/10/2016 / 16:56

   Hehe tack! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *