• TB- När jag gick bartenderskolning i Spanien

  Idag kände jag bara att nääe idag ska jag inte blogga, för jag har inget material och ingen lust till att skapa något. Men det är ju okej det med, ibland behöver man en paus. Men så gick jag in på facebook och såg det där “Dina minnen på facebook” som ni också säkert sett flera gånger. Och idag var det en bild av mig för 4 år sen (dock var bilden egentligen 5 år gammal) när jag gick på bartenderskolningen. Alla ni nu bara VAH, har DU gått en bartenderutbildning?!?! Haha japp det har jag! Har jag jobbat som bartender nån gång? Nej absolut inte! Jag minns under utbildningen skulle vi göra en kvälls praktik och jag minns det var typ värsta kvällen i mitt liv, haha. Jag hatade det! Men själva utbildningen var fantastisk rolig och det är absolut ett av de bästa minnena jag har. Min utbildning åkte jag på tillsammans med Erica efter att jag hade tagit studenten och Erica frisör/combi. Utbildningen var tre veckor lång och vi hade valt att åka till Puerto Banus i Marbella. Det var tre fantastiska veckor av utbildning, sol, bad, nya fantastiska vänner, bus och jaaa en hel del drinkar och alkohol. Jag var ju trots allt 19 år gammal och tyckte sånt var kul, haha. Så långt ifrån dagens jag som har varit ut på krogen typ 1 gång det senaste halvåret… Haha…. Men som sagt det var super roligt, det lärde mig massor och jag rekommenderar absolut alla 19-åringar att åka! Här kommer nu då i alla fall några bilder från dessa tre veckor i Spanien! 😉

  DSCF6417-tile

  Jag bloggade ju för fullt redan då och här ser ni några av mina outfits från den resan. Kvalitén på mina outfitbilder har väl ändrats en smula kan man väl konstatera?

  sandraemilia, bartenderkurs, 2012

  Jag kan faktiskt inte förstå att jag visar er vissa av dessa bilder, haha. Men hej, alla har väl varit 19 nån gång? 😉 Jag och Erica bodde i alla fall med tre andra svenskar som vi hade SÅ roligt med, alltså jisses vilka minnen vi skapade de tre veckorna! Jona var ju också med sin kompis Victor på semester till Spanien under den första veckan så det var kul att ha honom där en stund också!

  Bartenderskola, sandraemilia, 2012

  Själva skolningen gjordes uppe på ett lyxigt hotelltak där det som värst kunde vara 40 grader varmt. Men det var kul ändå, haha!

  Bartenderskola, sandraemilia, 2012 2

  Under resans gång åkte vi även på olika utflykter, bland annat till Gamla Stan där det var så vackert. Det sjuka är också att förutom bartenderskolan så fanns det en makeupskola, idag låter det så konstigt att jag valde bartender utbildningen framför makeupskolan, haha. Dock fick vi sitta modeller några gånger vilket var skoj!

  En dag åkte vi också över till Marocko. Alltså det var heelt fantastiskt! Som att komma till en helt annan värld! Där fick vi guidad rundtur genom både de rika och de fattiga områden, vi fick mat, gå runt på marknader och rida kameler.

  Bartenderskola2

  Vi gjorde flera utflykter, hade en tävling där lagen skulle skapa sin egen likör och sen också en drink gjord på den likören, mitt lag vann, hehe. Vi gjorde en likör på bland annat Ahlgrens bilar i rom minns jag. Men mer än så minns jag inte men drinken var god och väldigt söt… Sen hade vi provdag som var indelat i tre olika moment (i 40 graders värme, en svimmade och en annan spydde, det var hårda bud den dagen) och jag och Erica fick våra diplom. Så här kan ni också se beviset på min utbildning ifall ni ännu inte tror mig 😉

  Ahja det var en riktigt kul resa! Nu ska jag dock städa kylskåpet och sen fara till gymmet! Ikväll kan det hända att det blir en kopp te med Emma. Det är minsann andra bullar nu än då man var 19! Men tack och lov för det!

  Gillade ni förresten denna throw back och vill ni ha flera? Och har ni gjort något liknande?

  6
  Follow:

  2 Comments

  1. 22/01/2017 / 10:06

   Jag minns att min dröm då när jag var i den åldern var att åka på bartenderutbildning. Som tur var det en övergående dröm, haha.. Men som du skriver så säkert minnen för livet. 😀

   • Sandra Holmäng
    Author
    22/01/2017 / 12:18

    Just det ja 😀 Jaa det var det verkligen!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?