TÄVLING! Vinn personlig kalender!

I samarbete med Personlig almanacka!

sandraemilia, tävling, personlig almanacka guld träning 5

Ni som känner mig vet att jag är pedant, perfektionist och är väldigt duktig på att organisera. Därför har under alla mina år det viktigaste för mig varit att ha en bra kalender där jag kan skriva upp allt viktigt som händer. Min kalender är mitt liv! Den är med mig överallt och jag skulle inte klara mig en dag utan den. Dessutom är jag glömsk så det som inte finns nerskrivet i den så finns inte. Haha. Så för mig är kalender A och O för en fungerande vardag.

Därför har jag de här senaste åren gillat att få skapa min egna kalender på personligalmanacka.se! Eftersom en kalender är som en del av ens liv ska den också vara anpassad enligt en själv så att man verkligen få vardagen att gå ihop.


People who know me knows that I’m pedant, perfectionist and are really good at organising. So for me it’s really important to have a good calendar where I can write down everything important in my life. My calendar is my life! It’s with me everywhere I go and I would not manage without it. Then I’m also really forgetful so what’s not written down, doesn’t excist. Haha. So to me a calendar is everything for a working everyday life.

That’s why these last couple of years I’ve been using personal-planner to create my own calendar! 

sandraemilia, tävling, personlig almanacka guld träning 4

Jag väljer alltid största storleken med största rutorna per dag. Och rader för att fritt formulera mina dagar. Det är viktigt för mig då en dag inte ser ut som den andra.


I always choose the biggest size.

sandraemilia, tävling, personlig almanacka guld träning 2

sandraemilia, tävling, personlig almanacka guld träning

Träning är extremt viktigt för mig så varje dag fyller jag i vad och hur länge jag tränat. Så kan man enkelt följa med hur det går.


Because working out is so important for me I want to fill in my workouts daily. Then it’s easy to see how it’s going.

sandraemilia, tävling, personlig almanacka guld

Eftersom jag äälskar att göra långa to do listor så har jag också en extra anteckningsbok för att kunna skriva ner längre listor och annat som jag känner att jag vill att ska ta mer plats. Till exempel tankar, idéer osv.


Because I looove making long to do lists I also have an extra notebook. There I can write down everything that takes a little bit more space. 

sandraemilia, tävling, personlig almanacka

Eftersom Heidi har lärt mig att gult gör oss effektiva så ville jag göra en gul/guld samt vit kalender/anteckningsbok.


Because Heidi taught me that yellow makes us effective I wanted to make a yellow/gold and white kalender/notebook.sandraemilia, tävling, personlig almanacka guld träning 3

Ifjol hade jag en tävling där jag lottade ut en kalender till er och eftersom den tävlingen var så otroligt populär så kör vi den i år igen 😀

För att delta i tävlingen:

Skriv en motivering om varför just DU ska vinna en personlig kalender i kommentarsfältet nedan.

Det är allt ni behöver göra och tävlingen avslutas på fredag kväll klockan 21.00. Vinnaren avslöjas på söndag.

Stort lycka till! 😀


Last year I had a competition where you could win a personal planner and because that competition was so popular we’ll have a new one this year 😀

How to participate:

Write down a motivation why you should win this personal planner. 

That’s all you have to do and the competition ends Friday night 21.00. I’ll tell who’s the winner on Sunday.

Good luck! 😀

Här hittar ni hemsidan.

I samarbete med personlig almanacka.

2
Follow:

54 Comments

 1. Ida
  22/08/2016 / 19:02

  Vilken härlig tävling. Jag är jättegärna med, har faktiskt länge tänkt beställa en sånhär då man får bestämma själv hur man vill ha den. Och att jag behöver en är ett faktum, då jag alltid har så mycket inplanerat. 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 20:50

   Tack för din motivering och javisst, önskar jag kunde ha denna tävling varje dag, hehe! 🙂

 2. 22/08/2016 / 19:02

  Åh vad passligt med almanacksutlottning! Jag är i stort behov av ny kalender, då det är bara 1månad kvar att skriva i min gamla och måste ha en ny rätt snart. Skulle vara kul att designa den utefter sina egna behov. Hoppas att turen är med mej!

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 20:51

   Tack för din motivering och hoppas du får fixat en ny kalender på andra vägar så det inte blir stressigt! 😀 Kram

 3. Cornelia
  22/08/2016 / 19:13

  Har min kanske stressigaste höst någonsin framför mig, med slutarbete som ska skrivas och dom sista kurserna som ska klaras av, plus tre extrajobb vid sidan om. Och så måste man ju hitta tid för sina intressen och umgås med sina nära och kära däremellan. Kanske även börja planera inför sin framtid som nyutexaminerad tradenom.
  En kalender vore på sin plats annars blir den här hösten ett enda stort kaos! Och när det dessutom är en personlig kalender kanske man blir riktigt glad istället för ångestfylld varje gång man öppnar den… 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 20:53

   Det låter som att du kommer att ha en väldigt händelserik höst!! Kom ihåg att andas mellan varven också! 🙂

 4. Fanny
  22/08/2016 / 20:08

  Vad roligt med tävling! Jag var just ute på promenad och började planera höstens program och träning, och tänkte då att jag måste köpa en kalender för jag har ingen. Och det är ju så mycket roligare att planera då man har en snygg kalender! 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 20:53

   Superhärligt!! Bra att tänka igenom sådana saker som träningen 🙂 kram

 5. Angelica
  22/08/2016 / 20:08

  Jag är med och tävlar. Jag har börjat studera på en högskola och behöver ha koll på mina dagar hur dom är planerade. Skulle självklart kunna gå in på Suomalainen och köpa en men de är så tråkiga, och klart jag skulle kunna beställa en egen kalender. Men jag har inte råd, eller jag har inte pengar jag kan lägga på det. 🙁 så jag skulle bli så glad om jag vann så jag kan få en egen kalender, de är sååå fina.

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 20:54

   Oj vad roligt! Lycka till med studierna! Vad är det du börjar studera? 🙂

 6. 22/08/2016 / 20:37

  Jag är precis som du pedant, perfektionist och ska ha saker och ting väl organiserat. Jag klarar mig absolut INTE utan en kalender, har allt i den känns det som! I fjol hade jag en riktigt bra kalender där jag fick skrivit ner allt det viktiga. Men i år har jag inte hittat en lika bra som jag hade i fjol. Det gör mig stressad att inte ha en lika bra planerad kalender som jag har haft. Därför vill jag vara med och tävla för att få en chans att vinna en egen designad personlig kalender som jag kan få att bli lika bra som den jag haft. För att helt enkelt minska stressen och kunna få starta det nya skolåret i lugn och ro. 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 20:54

   Du Ellen kan kika in din mejlkorg 😉

 7. Maya
  22/08/2016 / 21:11

  Jag vill vinna för att jag har ingen kalender just nu, har bara inte hunnit köpa! Jag älskar också att organisera och jag har väldigt mycket att hålla reda på just nu. Alla läxor, träningar och framförallt att jag hinner umgås med vänner och familj. Jag älskar att göra listor var det står allt jag ska göra idag, det hjälper otroligt mycket! Jag hatar stress och därför brukar jag planera t.e.x vilka dagar jag ska läsa till prov för att det ska gå bra.

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 20:55

   Låter bra med planering av när det ska läsas på prov, då vet man att det blir gjort i god tid! kram 🙂

 8. Jasmina
  22/08/2016 / 21:40

  Som du säger så behöver man en kalender för att dagarna ska gå ihop och veckorna ska bli organiserat (även om du sa det på ett finare sätt). Jag hörde en gång någon säga ” a goal without a plan is just a wish”. Man behöver alltså ha en plan för att man ska nå sina mål. Vilket bättre sätt att nå sina mål än genom att skriva ner en tydlig plan som man kan dagligen följa med på egen almanacka!
  Kommande läsår har jag som mål att ta examen och träna mer regelbundet. En kalender skulle vara till stort hjälp för att använda min guld värda tid på bästa sätt!

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 20:56

   Jamen visst är det så!!! Kunde inte ha sagt det bättre själv! 🙂 Hoppas du får en fin höst och hoppas du når dina mål! kram

 9. Emelie
  22/08/2016 / 22:05

  I höst antar jag nya utmaningar och blir universitetsstudent på heltid. Att få möjlighet till att studera det jag brinner för, textil och mode är stor lycka för mig. Men för att lyckas uppnå mina mål krävs organisation. En personlig almanacka skulle hjälpa mig genom både organisation och framgång. Jag håller tummarna för att få möjligheten att göra en egen almanacka! 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 20:57

   Oj låter som en superrolig höst du har framför dig! Lycka till! kramis

 10. 22/08/2016 / 22:13

  Jag är i startgroparna med min gradu och behöver något som kan hjälpa mig att planera in tid för att jobba med den och hålla dagarna strukturerade (behöver förresten antagligen självdisciplin för det också, men måste hitta en annan tävling där man kan vinna det…). Dessutom har jag under sommaren fotat en och annan vacker bild som skulle passa utmärkt som omslagsbild på en kalender, så att jag varje dag kan påminnas om awesome sommarnätter i skärgården.

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 20:58

   Härligt! Lycka till! Vad skriver du om? 🙂 Hehe jaa önskar du kunde vinna det här också 😉 Åh det låter som en fantastisk idé!

 11. 22/08/2016 / 22:54

  Fintmed gult, den färgen blir man glad av.
  Deltar för att jag ska bygga hus, och tippar det är ganska mycket jag måste minnas det närmsta året 😉

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 20:58

   Hehe OJ jo det kan jag tro att det är! 😀 kram

 12. 22/08/2016 / 23:25

  Min nuvarande kalender, som också är från personlig almanacka, håller på att ta slut!! Måste ju få skaffat mig en ny innan det händer, och en ny från personlig almanacka skulle jag absolut inte säga nej till! 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 20:59

   Hehe det tror jag 😉 ha en fantastisk höst fina du!

 13. Matilda
  23/08/2016 / 00:04

  Skulle jättegärna vilja designa en egen almanacka med peppande citat, fina färger och bilder som inspirerar mig! Det skulle verkligen muntra upp min vardag då jag går andra året på gymnasiet som är ganska så tufft! Kramkram?

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 21:00

   Vardagen och skolan blir så mycket enklare om man i alla fall har fina hjälpmedel 🙂 lycka till med skolan! kramis

 14. Din stökiga ex Roomie!
  23/08/2016 / 07:58

  Behöver såå en kalender! Jag är en av de slarvigaste personer du känner Sandra! Med en fin kalender kanske jag kunde på planerat när jag skriver min kandi, när jag faktist ska vara i skolan och när jag skall träna med din pojkvän! En ordentlig kalender kunde göra mitt liv mycket lättare! Och, jag fyller år på fredag 😉

  • Sandra Holmäng
   Author
   23/08/2016 / 19:58

   Haha 😉 😉

 15. 23/08/2016 / 11:44

  Jag är precis som du, min kalender är mitt liv. Bokstavligt talat, kommer inte ihåg något om det inte står nedskrivet! Så är alltid tidigt på jakt efter den perfekta kalendern men hittar aldrig någon som är snygg och som har alla funktioner jag vill ha. Såg en annons för personlig almanacka och tänkte genast att det är något för mig! Kul med tävling så tänkte pröva min lycka! Tack förresten för tipset om att gult för en effektiv, ska lägga det på minnet!

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 21:00

   Jaa dedär med gult är verkligen häftigt, tror verkligen på att det fungerar! känns nog så för mig i alla fall 😀 kram

 16. 23/08/2016 / 11:57

  Hej fina du! Vilken fin blogg du har 🙂

  Jag studerar ergoterapi på yrkeshögskola samt jobbar på sidan om på en service enhet för personer med med funktionsnedsättning. Det är så många datumar jag måste hålla koll på. Tentor, jobb, seminarier, uppgifter, middagar, möten osvosv. Viktiga datum som lätt kan glömmas bort! Vore hur bra som helst om man skulle ha en personlig almanacka! 🙂

  Kram,
  Ronja

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 21:01

   TUUUSEN TACK snääälla duu!!
   Lycka till med allt och hoppas du får en fin höst! 🙂 kraam

 17. Bella
  23/08/2016 / 14:03

  För att ha lite kolla på tre barn, ett jobb, fritidsintressen och gubben 🙂

  • emma
   23/08/2016 / 22:58

   Som studerande på yrkeshögskola och på sidan om studierna egenföretagare sku de underlätta med en praktisk och snygg kalender, dit allt rymms, som super viktiga datum och alla tidtabeller som ska hållas 😀

   • Sandra Holmäng
    Author
    29/08/2016 / 21:02

    Hehe kan inte annat än hålla med dig 😀 hoppas du orkar med allt och får en fin höst <3

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 21:02

   Hehe jaa det kan vara bra att hålla reda på allt dedär! 😉 speciellt gubben dårå 😉 kram och trevlig höst!

 18. Alicia jönsson
  23/08/2016 / 14:47

  Ååh vad kul! Jag har faktiskt haft en almanacka designad sedan länge men har inte köpt den för har inte pengarna just nu. Jag la nyligen mina besparingar på en dator till skolan nu när jag har börjat andra året på gymnasiet. Dock märker jag att jag inte kommer ihåg saker som jag skriver in i kalender på datorn eftersom det lätt försvinner ur min syn. Alla almanckor som man hittar i butiken är sååå tråkiga och jag blir inte motiverad till att använda de. Jag skull bliväldigt glad om jag vann självklart ???

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 21:03

   Ah vad roligt med ny dator! Finns ju ingen härligare känsla, hehe 😀 Lycka till med studierna! kramis

 19. Helena i Uppsala
  23/08/2016 / 15:06

  Det börjar bli svårt att hålla allt i huvudet!

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 21:04

   Hehe du var nog faktiskt nära vinsten med den här enkla meningen hehe 😉 kram!

 20. Amanda
  23/08/2016 / 16:41

  Är i behov av en ny kalender då min håller på att ta slut. Och att få designa en egen almanacka exakt som jag vill ha den skulle inte sitta helt fel. Och så är jag precis som du en perfektionist så jag måste ha allt nerskrivet och med en kalender hjälper det mycket. Håller tummarna och hoppas på tur! 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 21:05

   Jaa vi perfektionister klarar oss int utan kalender 😀 kram och trevlig höst!

 21. mia
  23/08/2016 / 23:51

  Sandra, din blogg är så fin nu här på VOGA 🙂
  Jag behöver en kalender nu när husbygget är i slutskedet och Mitt jobb börjar ta vid! 😀 har en Massa DIY-projekt nerskrivna på post-it-lappar eller urrivna sidor ur dagstidningen, alla köks- o badrumsplanering på gång, alla “detta ska hämtas” eller “detta ska beställas” eller “ring dit” -lappar utspritt på matbordet.. alla IKEA kataloger med vikta hörn. Alla inspisbilder här o där. Jag BEHÖVER en kalender att samla allt i! 😀

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 21:05

   TUUUSEN tuusen tack Mia! Vad glad jag blir att du tycker det 🙂
   Ååh vad det låter som du har mycket roligt på gång! kraaam

 22. 23/08/2016 / 23:52

  Ååh! Jag är gärna med i tävlingen! Älskar att klottra och anteckna saker i min FYSISKA kalender och har ännu inte alls klarat av att gå över till digital – Jag älskar kalendrar och klottrandet för mycket för det! Jag skulle bil jätteglad av att vinna en kalender och har faktiskt funderat på att skaffa en förut också men inte kommit till skott. O:)

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 21:06

   Säger precis som dig, det ska int vara nån jäkla digital kalender hehe 😉 Trevlig höst fina du!

 23. 24/08/2016 / 11:52

  Är gärna med och tävlar! Är precis som du och klarar mig inte utan en kalender. Ordning och reda behövs i mitt liv och en kalender hjälper mig med det. En personlig sådan gör ju det hela lite roligare. Om jag vinner då skulle jag pryda pärmen med en bild på min hund, det skulle ge mig lite extra motivation i vardagen. 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 21:06

   Åååh detdär med hunden lät super bra <3 trevlig höst! kramis

 24. 24/08/2016 / 23:30

  Härlig tävling! Jag vill vinna för att jag är lite av ett kontrollfreak och därför klarar jag mig helt enkelt inte utan kalender! Jag försöker förvisso lära mig att bli mera spontan, men kalender är inget jag vill välja bort. Även spontana saker måste jag få organisera så gott det går, haha 😀 Kalendrarna i butikerna brukar dock vara mestadels tråkiga, och allt blir så mycket roligare med en egendesignad kalender! Så håller tummarna nu! 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 21:07

   haha håller med dig! 😀
   kram på dig Maria och trevlig höst!

 25. Ida
  26/08/2016 / 09:02

  Oooh vad rolig tävling! Liksom du har jag många bollar i luften för stunden, slutrakan i skolan, egen träning som skall dokumenteras, vänner som skall träffas, jobb som skall skötas… Plus att jag i höst/vinter kommer starta eget och är så pepppp! Vad skulle inte passa bättre än en ascool kalender, mycket mer kul att hålla reda på allt då? Kram!

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 21:08

   ÅÅÅÅH VA KUUL!!!! 😀 du har en spännande tid framför dig ser jag. Lycka till med allt! Kram

 26. Anonym
  29/08/2016 / 20:37

  Vem vann? ??

  • Sandra Holmäng
   Author
   29/08/2016 / 20:44

   Hej du! Vinnaren blev Ellen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *