• TALLINN VLOGG Del 2- Julmys

  sandraemilia, tallinn, resevlogg, jul i tallinn, youtube, video, kaffe, coffee

  Här hittas videon: TALLINN VLOGG Del 2- Julmys | SandraEmilia

  Hej på er! Som lovat kommer nu här del 2 av vår mysiga Tallinnresa! Jag upptäcker Tallinn för första gången tillsammans med min Jona och mina bästa vän Erica och hennes Marius! Vi strosar runt på julmarknader, myser inne på kaféer med goda bakverk, kollar julfilmer och går ut och partajar en aning! Vi hade en fin resa med andra ord. Här är som sagt del 2.

  Tycker ni bättre om att jag delar upp vloggarna till 10 minuters delar än att jag kör allt i ett till en 25 minuters video?

  TALLINN VLOGG Del 2- Julmys | SandraEmilia

  2
  Follow:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?