SUMMER FASHION HAUL 2017

summer inspiration haul

Go kväll och välkomna till min senaste video! Jag har shoppat loss på Gina Tricot där jag jobbar och här visar jag nu upp mina köp och hur jag kommer att matcha dem. När jag jobbade på Code hade jag bara kläder från Code och nu håller samma sak på att hända med kläderna från Gina Tricot, haha.  Bered er på hög inspirationsdos inför sommaren! Personligen är jag fullständigt in love med dessa looks! Hoppas ni vill trycka en tumme upp på denna video och prenumerera på min kanal. Ha det gott! Videon Summer Haul 2017 hittar ni här.

Good Evening and welcome to my latest video! I’ve been shopping at Gina Tricot where I work and here I show you my latest purchases and how I style them. When I worked at Code I only had clothes from Code and now the same thing is happening at Gina Tricot, haha. Get ready to get inspired for Summer! I personally looove these looks! I hope you want to give it big thumps up and that you want to subscribe to my channel. Have a lovely evening! You can find the video here. 

0
Follow:

4 Comments

 1. 04/06/2017 / 21:24

  Härlig outfit! Jag älskar den röda toppen och de vita shortsen!! 🙂
  Förresten hurdana shorts passar personer med långa ben och stora höfter? Jag har ofta problem att hitta lämpliga shorts, tycker ofta att de är för korta eller inte passar min kroppsform 😛

  • Sandra Holmäng
   Author
   06/06/2017 / 08:06

   Tusen tack! 🙂 Med långa ben finns det inte så mycket annat än att testa sig fram, det finns ju både långa och kortare shorts 🙂 Med stora höfter (och jag antar att du inte vill framhäva dem?) så skulle jag säga de här lite lösare tygshortsen med hög midja och snören i midjan skulle passa riktigt fint! Det till en lite lösare tröja/t-skjorta som markerar axlarna tydligt så det blir mer volym upptill gör att höfterna ser mindre markerade ut 🙂

   Ha det fin och tack för din kommentar! 🙂

 2. 13/06/2017 / 22:54

  Jag köpte bodyn efter att ha sett din video! Så himla fin, speciellt med en högre kjol eller shorts då modellen inte direkt döljer något 😀

  • Sandra Holmäng
   Author
   14/06/2017 / 12:53

   Nämen va roligt! 😀 Hehe mm verkligen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *