• Månadslistan View Post
 • Månadslistan View Post
 • STRESSAVSNITTET- Nytt poddavsnitt

  sandraemilia, podcast, företagande, michelle och sandra, hållbart mode

   

  Hej på er fina! 🙂 På tal om att senaste poddavsnittet handlar om just stress så har det varit en stressig dag, haha. Men enormt kul! Efter lite fix med blivande poddhemsidan så hade jag en kund vid 10. Efter lunch har praktikanterna hjälp mig med videon som kommer att komma upp på söndag (tips hur du kan klä dig på kontoret, business klädsel med det lilla extra som gör den mer intressant, trendig och personlig, missa INTE den videon! Uppe på söndag alltså!). Tio i sex var vi klara och jag och Jona fick rusa till salsa träningen. OMG så roligt det är! Nu börjar vi verkligen kommer nånstans och figurerna vi gör blir svårare!

  Nyss var vi och handlade och så länge jag bloggar håller Jona på med en god vegetarisk wok! Mums! Den ska vi avnjuta med basmati ris samtidigt som vi ser klart en film vi påbörjade igår. Titeln var nånting med laxfiske, haha. Men den är riktigt bra nog!

  Men till veckans poddavsnitt! I detta avsnitt pratar vi om stress, både positiv och negativ stress. Michelle berättar om när hon hade sin stressiga, nära utbrändhet period förra året och jag berättar om när jag på grund av stress tappade hår för två år sen. Ett riktigt bra avsnitt och jag och Michelle blir bara bättre på det här med poddande, om jag får säga det själv. Ja och så utser vi en vinnare i dermosil tävlingen! Lyssna, lyssna och kom gärna med feedback så är ni snälla! 🙂 JA och NU finns vi i ALLA appar, så du hittar oss alltså även i DIN podcast app nu och behöver alltså inte lyssna via soundcloud. Hur bra?!

   

  2
  Follow:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?