SISTA VLOGGEN PÅ VLOGGVECKAN- Lär känna lilla fluffbollen!

sandraemilia, vlogg, vecka, fashion, dog, puppy

Hej på er! Min vloggvecka börjar lida mot sitt slut och jag får verkligen ge mig själv en klapp på axeln för att jag lyckats producera 7 videor på en vecka trots allt annat jobb runtom. Det har verkligen varit superroligt att ha vloggvecka och jag vill absolut ha en vloggvecka igen, men inte på en bra stund. Säg dock gärna till om ni också gillade detta så vet jag och kanske kan ta en ny vloggvecka hellre förr än senare :)))

I sista vloggen får ni följa med mig hem till Forsby, ni får lära känna lilla vita fluffen (vad hon heter säger jag i videon) mm. Hoppas ni gillar denna video och kom ihåg att prenumerera på min kanal ♥

2
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *