Sista passet på gymmet och träningsresultat

träningsresultat, rumpa, mage, sandraemilia

Igår var mitt sista träningspass på ett gym för i vår/sommar avklarat. På sommaren trivs jag inte på något gym plus att jag överlag tränar mindre så därför tänkte jag nu helt och hållet ta ett uppehåll från gymmet fram tills att jag flyttar tillbaka till Vasa och börjar skolan i höst. Istället ska jag satsa på löpning och hemma träning. För första gången har jag också skrivit ett exakt tränigsschema åt mig som gäller hela sommaren men mer om det senare.
Jag laddar väldigt sällan upp resultat bilder av min träning här på bloggen, men jag kan intyga att jag har massor i eget arkiv, det är alltid bra att jämföra så man ser att man går framåt och närmar sig sina mål! Mina mål är ju mest bara det att hålla mig i form och må bra, men visst tränar jag också för att få synligare muskler. Dock inte aktivt utan musklerna får komma om de kommer. Under den här vintern har jag mest satsat på att träna lår och rumpa och visst tycker jag att den blivit lite rundare och fastare. Dessutom visar vågen +3 kg så muskler har har jag nog fått mer av! På grund av mitt knä som krånglat hela vintern så har jag mest styrketränat och gått på pass då det inte känts av i knät. Cardion har tyvärr periodvist nästan helt lämnat bort för att allt gjort så ont i knät. Därför jag också nu då knät börjar bli bra igen kommer satsa mest på cardio i sommar för att sen återuppta styrketräningen till hösten. Men för en gångs skull kommer här några resultat bilder, mest på rumpan, hehe…

Annars är det ganska intressant det här med styrketräning och vikt. Jag har fått kommentarer om att jag gått ner i vikt och att mina ben blivit smalare, skojigt det då vågen faktiskt visar mer än nånsin 😉 Så där ser man att muskler inte gör en större (om det inte är det man vill och tränar 24/7)!

0
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *