Sanna Nielsens röda jullklänning och Selmas Saga

Två julsnackisar just nu, i alla fall om man kollar de svenska sidorna, så är Sanna Nielsens insats som julvärd på julafton och SVT:s årliga julkalender som i år gick under namnet Selmas Saga. Det är inte ofta jag tar upp liknande ämnen men denna gång kunde jag bara inte låta bli att tycka till!

600

Bildkälla expressen

Själv såg jag inte mer av Sanna Nielsen än när hon inleder kvällen, tänder ljuset och presenterar Kalle Anka. Men det jag ville kommentera var hennes klädval. Alltså vilken fantastisk klänning! Fantastisk skärning, fantastisk färg och den passade helt perfekt på Sanna. Pricken över i var det mjukt lockade håret som enligt Expressen blev nedröstat men jag säger bara oj så snyggt! Frisyren passade perfekt till helheten och till Sanna! Jag har försökt hitta vem som skapat klänningen men hittar det ingenstans, om ni råkar veta får ni gärna berätta 🙂 Det enda jag hade önskat med looken var faktiskt ett par röda läppar till! Det neutrala är också snyggt men för att toppa julkänslan skulle de röda läpparna ha varit perfekta till.

selmas-saga-featured

Bildkälla SVT

Sen till årets julkalender, Selmas Saga. Kan det här vara bästa julkalendern nånsin? Pelle Svanslös är min stora favorit men jag tror faktiskt Selmas Saga gick rakt upp till en delad första plats. Så otroligt bra story, så otroligt välgjort, duktiga skådespelare och julkänslan har de verkligen lyckats fånga! Jag kollade sista avsnittet igår men jag är redan redo att titta igenom kalendern igen, hehe…

Vad tycker ni om dessa två ämnen?

1
Follow:

4 Comments

 1. Satu
  26/12/2016 / 12:09

  Klänningen är underbar! Det är Ida Lanto som designat den 🙂

  • Sandra Holmäng
   26/12/2016 / 21:15

   Jaaa!! AAhh tack!! 🙂

 2. 26/12/2016 / 16:01

  Håller med dig om både klänningen och årets julkalender! Klänningen var fantastisk, Ida Lanto kan verkligen sy fina klänningar!

  • Sandra Holmäng
   26/12/2016 / 21:15

   Jaa men visst!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *