Salsa Festival Baila Baila Helsinki Vlog

DSC00187

 

Hej på er! Det var längesen sist känns det som! 🙂 Som ni kanske märkte blev det ingen video förra söndagen då jag var bortrest. Tanken var nog att ni skulle ha fått en video men tyvärr så hann jag bara inte få upp en. Igår kväll var det söndag och även då var det tänkt en video skulle komma upp, men hann inte då heller få klart hela denna långa vlogg och få upp den. Det har varit rätt så stressiga veckor. Bara på grund av en fyra dagars resa så hamnar man så efter i jobb. Men nu börjar jag vara på fötter igen så att säga! 🙂

HÄR är nu alltså nya videon, en vlogg från Helsingfors och Salsa Festivalen Baila Baila. Det var så sjuukt jäkla kul och i den här videon  får ni följa vår fyra dagars resa samt se när vi dansar både bachata och salsa, haha. Döm inte för hårt bara, vi är ju trots allt nybörjare! 😉 Hoppas ni gillar videon, tryck i så fall en tumme upp, prenumerera på min kanal och släng in en kommentar vetja!

Här kan ni annars läsa om salsa festivalen om ni vill det.


Hellou! Here’s a vlog from our trip to the Salsa Festival Baila Baila in Helskinki last weekend. It’s of course in swedish but if you would like to read about it in english you can find a blog post about that here.

 

 

1
Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *