• RED LIPS TUTORIAL & tips för att överleva en stressig vardag!

  IMG_5214

  This post will only be in Swedish since both my podcast and youtube channel are in Swedish!

   

  Hallåå på er! Hoppas att ni har haft en superbra start på veckan! Det har varit en stressig tid för mig på senaste och det resulterade i att det inte blev nån youtube video igår. Men jag är bara lite sent ute och här kommer nu en!

  Eftersom jag får rätt många kommentarer och komplimanger för mina röda läppar så tänkte jag att det kunde vara dags att visa hur jag får till dem, vilken teknik jag använder mig av och vilka produkter.

  Sen så pratar jag också mer om det här med min stressiga tid. Jag pratar om ångest, att aldrig hinna ikapp, hur jag mått och vilket beslut jag nu fattat för att lösa min situation! Ett tips som jag tror att många av er där ute kan ha nytta av! För jag tror många av er där ute är företagsamma, drivna personer som gillar att ha många projekt och bollar i luften! Så hoppas detta kan hjälpa även er! 🙂 Sen får ni också en liten sneakypeak på hur det ser ut här hemma just nu! Samt en dagens outfit!

  Videon, den hittar ni här: RED LIPS TUTORIAL & administrativ dag varje vecka 

  Sen så vet ni ju att måndag betyder nytt podcast avsnitt! I detta avsnitt berättar jag om arbetsresan till Stockholm, vi hyllar finska designers, vi kollar oktobers horoskop och ger er våra bästa spara pengar tips!

  Avsnittet hittar du här eller i vår podcast app!

   

  0
  Follow:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?