PARTY SEASON Outfit Inspiration

party season

Heej på eeer som alla mina videor på youtube börjar med, haha. Här kommer nu kvällens video! En outfit inspiration inför den kommande party säsongen!

Från och med nu kommer jag att börja ladda upp mina videor 20.30 på söndagskvällarna. Detta för att ge mig mer tid både till att filma och redigera mina videor som jag många gånger gör på söndagar. Dessutom vill jag få mer tid till Jona på söndagar, just eftersom han jobbar i Esbo inne i veckorna så vill jag frigöra så mycket tid som möjligt till honom på helgerna.

Men tillbaka till videon. I kvällens video visar jag upp fem nya plagg/accessoarer som passar förstås till vardags men i kväll visar jag upp hur de kan stylas inför julens alla festligheter som är på ingång just nu.

Hur kan man klä sig om man är frusen? Här är den perfekta julfestklänningen 2017! Hur kan man klä sig när man ska ut och dansa och vill kunna röra på sig?

Videon PARTY SEASON Outfit Inspiration finns här.

Kom ihåg att prenumerera och trycka tummen upp! 😉

2
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *