OUTFIT- Vogas första stora föreläsningen

sandraemilia, outfit, spring, 2017, fake fur, stripes 3

sandraemilia, outfit, spring, 2017, fake fur, stripes 4

sandraemilia, outfit, spring, 2017, fake fur, stripes

sandraemilia, outfit, spring, 2017, fake fur, stripes 2

sandraemilia, outfit, spring, 2017, fake fur, stripes 5

sandraemilia, outfit, spring, 2017, fake fur, stripes 6

En outfit som jag burit tre dagar i rad! Både för att jag älskar den men också för att den är så skön när man har mens… Haha! När jag har mens blir min mage och mina lår så stora och svullna att jag inte får på mig annat än riktigt stretchiga jeans. Ni som såg videon jag laddade upp i söndags (Try out Haul och Stylingtips!) såg ju mina nya blåa jeans som innehåller typ noll procent stretch. I söndags kunde jag ta dem på mig men i måndags  på morgon hade jag fått min mens och då gick de plötsligt inte ens över höfterna… Haha. Alltså suck för att vara kvinna just de dagarna! Så den här outfiten var min räddning! Stretch jeans med lagom hög midja, en lösare skjorta och en fluffig liten jacka till som går att ta av och på beroende på när de där  svett- och värmeslagen kommer som man ju också får när man har mens…. Tips säger jag nog bara! Skjortan är ju också luftig så fast hur mycket man än svettas känns det bra.

Förresten har det hänt väldigt roliga saker på jobbet både igår och idag! Igår kväll hade jag och Heidi en lite större Stil- och inredningsföreläsning på Vasa Centra sjukhus vilket innebär att det faktiskt var vår första stora föreläsning. Vi har ju förstås haft möhippor för 20 personer men det är inte riktigt samma sak som att stå i ett auditorie och verkligen föreläsa. Och det gick faktiskt hur bra som helst för både mig och Heidi och det var så roligt! Alltså det är något magiskt med att stå framför en stor publik och verkligen se hur de till och med stiger upp av intresse för att verkligen kunna se de plaggen man står och föreläser om. Och alla var så glada och tacksamma efteråt att jag ännu idag lever i ett litet lyckorus! Fy tusan vad jag älskar mitt jobb alltså! ♥

3
Follow:

4 Comments

 1. 30/03/2017 / 21:27

  Vad roligt när det blev lyckat. 🙂

  • Sandra Holmäng
   01/04/2017 / 15:54

   Jaa men visst!! 🙂

 2. Mikael
  31/03/2017 / 10:05

  Snygga byxor!!

  • Sandra Holmäng
   01/04/2017 / 15:55

   Tack! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *