OUTFIT- Vilken dag!

sandraemilia, outfit, red, turtle, neck, röd, polo, skirt, pencil 2

sandraemilia, outfit, red, turtle, neck, röd, polo, skirt

sandraemilia, outfit, red, turtle, neck, röd, polo, skirt 2

sandraemilia, outfit, red, trend, fall 2017, turtleneck, fashion details, 2

sandraemilia, outfit, red, turtle, neck, röd, polo, skirt, pencil

Vilken dag! Vilken dag… På ett bra sätt alltså! 🙂 Efter 2 h te stund med min finska tandem partner kom Heidi och hämtade upp mig och vi åkte till Novia. Där skulle vi hålla ett litet inspirations tillfälle för både nya och gamla estenomer samt berätta om Voga Styling. Alltså vilken respons vi fick! Ibland måste jag verkligen påminna mig själv om att allt det vi gör med Voga är fantastiskt! För oftast känner jag mig bara som en liten barnrumpa som inte kommit nånstans än i livet, men idag påminde nog dessa estenomer mig om vart jag/vi nått med Voga Styling (hittills! Och vi har bara börjat!). Jag måste skriva mer om detta senare, för nu, efter det inspirations tillfället och två shoppa med stylist kunder idag så är jag helt slut! Den här korta texten har tagit mig en halv miljon år att få nerskrivet, haha.

Vad tycker ni om denna look då? Jag älskar den. Kjolen har jag varit trött på ett bra tag så den har fått vila en “spara till senare klädlåda” och nu har den fått liv i min garderob igen och jag vill bära den om och om igen! Gärna med denna tröja som mog är höstens snyggaste tröjköp!

Men alltså återigen… Att få höra att man är inspirerande, att man gör något häftigt och intressant. Det värmer mitt barnrumpe hjärta! ♥

Och alltså den där magiska känslan när en kund sätter på sig en stilhelhet man valt ut till dem, där blicken säger allt. Hur fina de känner sig! Ögonen glittrar av stolthet och man ser hur de börjar sträcka lite mer på sig själv när de inser att de visst kan vara hur fina som helst. Jaa den känslan alltså! ♥

21982005_10212672475200922_834099125_o

2
Follow:

6 Comments

 1. M
  28/09/2017 / 15:40

  Fint!

  • Sandra Holmäng
   28/09/2017 / 16:14

   Tack! 🙂

  • Sandra Holmäng
   01/10/2017 / 20:37

   Nämen taack fina du! <3

  • Sandra Holmäng
   02/10/2017 / 22:55

   Tusen tack! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *