OUTFIT- Varför hata när man kan älska?!?!

sandraemilia, outfit, yellow, blue, love 2

sandraemilia, outfit, yellow, blue, love 4

sandraemilia, outfit, yellow, blue, love 6

sandraemilia, outfit, yellow, blue, love 3

Adlinks: blue coat, blue coat, mom jeans, white shirt, yellow knit, boots

sandraemilia, outfit, yellow, blue, love 5

sandraemilia, outfit, yellow, blue, love

Den här texten skrev jag ihop ett par dagar efter terrordådet i Stockholm. Det har sen bara legat i min “draft” korg men när jag såg dessa outfitbilder tyckte jag att det passade perfekt att sätta till texten, håller ni inte med mig? 🙂 

I samma sekund som jag fick höra att det skett ett terrordåd i centrala Stockholm gick mina tankar direkt till de vänner jag har som just nu befinner sig i Stockholm. Jag stod inne i H&M här i Vasa med VOGA kund och som vanligt när jag för höra något obehagligt och hemskt så skrattar jag, vi pratade faktiskt om detta igår jag och vår praktikant Heidi, vad vi har för försvarsmekanismer. Jag skrattar! Har nån dött, jag skrattar, skäller nån på mig, jag skrattar. Gråter nån så skrattar jag. Det är så jag funkar och så länge man själv är medveten om det tycker jag inte det är något problem, men det är ju lite skumt att man står och pratar med nån om när ens pappa dog och den personen står och gråter och själv står jag och ler som en fåntratt, haha… Men nå jo tillbaka till saken.

När jag kom hem till lägenheten brast det. Jag var så orolig att nån av dödsoffren skulle vara till exempel nån från min klass. Men person efter person satte på facebook att de är i säkerhet och även i min före detta estenomklass whatsapp grupp fick jag läsa att alla var okej. Men alltså den paniken jag hade i kroppen när jag satt här framför datorn och uppdaterade och uppdaterade facebook och alla nyhetssidor gång på gång för att försöka förstå vad som hänt. Alltså fy! Och det enda som snurrar i mitt huvud just nu:

VARFÖR HATA NÄR MAN KAN ÄLSKA?!?! ♥

0
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *