OUTFIT- Vad är på gång?

sandraemilia, outfit, mint, grön, green, gina tricot, jeans 5

sandraemilia, outfit, mint, grön, green, gina tricot, jeans 4

ADLINKS (Similar clothes): jeans, mint knit, mint knit, watch, shoes (same)

sandraemilia, outfit, mint, grön, green, gina tricot, jeans 2

sandraemilia, outfit, mint, grön, green, gina tricot, jeans 3

Hej på er! Det känns som att det är längesen jag riktigt suttit mig ner och skrivit vad som är på gång i mitt liv. Så nu tycker jag att det är dags! Idag började jag återigen på finska kurs. Som ni kanske minns har jag gått en 5 veckors intensiv finska kurs och emellan har det varit 2 veckors paus och nu idag startade del 2. Det känns nog som att jag lärt mig en del på kurs 1 så jag tror nog det kommer att hända mycket nu på del 2! Jag kommer faktiskt också att börja testa göra makeupskolan på finska på vänner och bekanta så då får vi se hur det börjar gå, haha.

Annars har det varit mycket jobb på senast för min del! Massa kunder vilket är SÅ kul! Det känns faktiskt som att det har börjat rulla på ganska bra för Voga! Så vi får bara fortsätta i samma takt så blir det nog riktigt bra det här!

På tal om Voga så firar vi att vi nådde 1000 gillare på facebook med en utlottning av två presentkort så vill ni delta själva kan ni göra det här.

Jag har ju förresten en ny liten vloggkamera! Så nu ska jag bestämt bli bättre på att filma min vardag! Har ni önskemål på vad ni vill se är det bara att säga till! 🙂 Vill ni se mer moderelaterat, jobbrelaterat eller bara allmän vardag?

I helgen hade jag förresten super trevligt! Bästa Michelle (och Kenzo) var hit på besök så det var ljuvligt! ♥

 

 

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *