sandraemilia, outfit, fashionista, fashion, ootd, fake fur, fluffy jacket

sandraemilia, outfit, fashionista, fashion, ootd, fake fur, fluffy jacket 2

sandraemilia, outfit, fashionista, fashion, ootd, fake fur, fluffy jacket 4

sandraemilia, outfit, fashionista, fashion, ootd, fake fur, fluffy jacket 5

sandraemilia, outfit, fashionista, fashion, ootd, fake fur, fluffy jacket 3

Alltså det är nog med mina sista krafter för idag som jag skriver ihop dessa ord! Jag kom nyss hem från ett Body Pump pass på Easy fit och några minuter in i passet inser jag att nääe, det hade nog varit bra med en vilodag idag! Jag hade dock vilodag igår och ville verkligen på body pumpen, men med facit i hand skulle min kropp ha behövt lite mer vila för träningsvärken från i söndags är inte att leka med, haha. SÅ DÖD JUST NU!

Här är hur som haver en outfit som Robert fotade för nån dag sen. Det är bra när han nu bara bort några hundra meters från mig. Ja eller för mig är det bra, han kanske inte uppskattar det lika bra när det kommer ett röstmeddelande om att “om du är hemma kommer jag till ditt nu så får du fota mig!” Svaret jag brukar få “jaaahapp nåå int har ja ju lust men om du nu insisterar…”. Jaaa alltså det var ju ingen fråga jag ställde 😉

Men till looken, I love it! Så mysigt skönt och stilig på samma gång! Så här vill jag gå runt hela vintern! Om ni vill ha liknande plagg eller samma plagg så har jag sökt upp några här (annonslänkar): fake fur jacka, fake fur jacka nummer 2, grå polo tröja, kostym byxor, skor vagabond, vinröd axelrems väska, klocka.

Nej nu ska jag värma en pajbit jag har i kylskåpet och äta den med sallad. Och så ska jag bara kolla serier och ta det lugnt. Lär väl somna klockan 21…. Haha! Pajen är förresten den godaste jag gjort, en sorts glutenfri tacopaj, använde teff mjöl (tror jag det heter) i botten och det blev så sjuuukt gott! Recept utlovas! Faktiskt fler recept då jag fått uppmaningar om att ge recept på insta story 🙂 Så det kommer!

Måste bara tipsa om detta förresten, för er som är intresserade av att göra micro blading BILLIGT, kika in det här 😉 (Nej detta är inte sponsrat, ville bara tipsa! 😉 )

2